Loimu syötti ja puolusti voittoon

Loimu – VaLePa 3-1 (21-25, 25-21, 25-22, 25-19)

Koti: Smits 19/+3, Fazli 18/+9, Rahko 9/+4
Vieras: Mäkinen 19/+5, Hänninen 17/+9, Rösler 8/+3

Raision Loimun joukkueen nimi oli tänään voinut olla Raision Hurmos. Joukkue vyörytti kovilla aloitussyötöillä VaLePan vastaanoton vaikeuksiin ja sen jälkeen hyökkäyksen ongelmiin. Loimun pelaajat puolustivat hurmoksessa pallot peliin ja päättivät vastahyökkäykset pisteeksi. Vielä ensimmäisessä erässä VaLePa pystyi vastaamaan 6 torjunnalla ja hyvillä puolustuksilla. Sitten  Loimu löysi peliinsä flow-tilan, jonka edessä kaikki joukkueet olisivat olleet tänään vaikeuksissa. Loimun ässäsyötöt sopiviin kohtiin käänsivät pelin lopullisesti raisiolaisille.

Sakari Mäkinen

En ole hetkeen pelannut noin kovaa syöttöjoukkuetta vastaan. Meilläkin oli omat hetkemme, mutta oltiin liian pehmeitä ratkaisuhetkillä. Meidän syöttö oli tänään luokaton eikä pystytty vastaamaan Loimun haasteeseen. Oikea joukkue voitti.

Tomi Saarinen

Todella hyvä syöttöpeli tänään. Päästiin hyvin torjuntaan kiinni ja saatiin sitä kautta puolustuksia. VaLePaa vastaan pitää lähteä kovalla syötöllä.

Janne Kangaskokko

Loimu tylsytti kovalla syöttöpelillä meidän pelin. Sen jälkeen meidän hyökkäys- ja syöttöpeli pehmeni. Puolustuspelissä meidän pitäisi saada enemmän palloja ylös, silloin kun hyökkäykset tulevat suoraan sektoriin.

Aitor Barreros

Tämä oli meille tärkeä voitto liigassa yhdestä sarjan parhaasta joukkueesta runkosarjan loppusijoituksia ajatellen. Tiesimme, että meillä on vastassa joukkue, jolla on kova hyökkäys. Meidän oli yritettävä syötöllä rikkoa heidän peliään.

X