Seitsemäs Sastamala Open hienoon päätökseen

VaLePa on järjestänyt beach volleyn SM-osakilpailua vuodesta 2016 lähtien. Useimmiten sää on suosinut, niin tänäkin vuonna perjantai-iltaan asti, mutta lauantaina satoi vettä koko päivän aamusta iltaan. Sunnuntaina saatiin ihailla kastumatta huippuparien pelejä, jotka huipentuivat naisten ja miesten finaaleihin.

Naisten loppuottelussa tuli voitto kotiin, sillä Sastamalasta huipulle ponnistaneet Vilhelmiina Prihti ja Aliisa Vuorinen veivät osakilpailuvoiton. Pari Anna Rantala – Anniina Muukka tarjosi hyvän vastuksen. Miesten sarjan voiton vei odotetusti pari Jyrki Nurminen – Santeri Siren. Koko viikonlopun urakoinut asiantunteva kuuluttaja Jussi Poutala tiesi kertoa, että Nurminen/Siren pari on pelannut Sastamalan turnauksissa yhteensä 40 erää ja voittanut ne kaikki! Valtter ja Arttur Pennanen tarjosivat kovan vastuksen ja finaalissa nähtiin monta tasokasta pallorallia.

VaLePan urheilu- ja tapahtumajohtaja Hanna Arve-Talvitie organisoi hienosti koko laajan turnauksen. Pelit alkoivat keskiviikkona. Kaalisaaressa ja Vinkissä oteltiin yhteensä 10 eri sarjassa. Näin laajan turnauksen läpivientiin tarvittiin laaja talkooväki, kiitos sekä JunnuValepan että VaLePan ahkerille ja osaaville talkoolaisille. Kesäduuni OP:n piikkiin-kampanja tarjosi kesätyötä viidelle lentopallojuniorille. He tekivät pitkää päivää turnauksen järjestelyissä. Kiitos Jyrki Nurmiselle Jyrki Nurminen Beach Volley Tourin järjestelyistä sekä torneopalin tulospalvelun ajantasaisuudesta.               

Naisten mestarit Vuorinen/Prihti oikealla, Rantala/Muukka vasemmalla. Keskellä palkintojen jakajana Sastamalan
kaupunginjohtaja Jarkko Malmberg.
OP Sastapirkan varatoimitusjohtaja Janne Pohjolainen jakoi palkinnot miesten sarjan tummapaitaisille voittajille Nurminen/Siren sekä kakkosille V. Pennanen/A.Pennanen
VaLePan ahkerat kesätyöntekijät
X