Miesten Cup-mestari ja naisten finalistit ratkaistiin tänään

Savo Volley kukisti Kokkolan Tiikerit Finnish Teknikum Cupin finaalissa 3-0 (25-18, 25-18, 25-19) . Perinteiseen tapaan Finfanteam maksaa jokaisesta finaalipeleissä tilastoidusta ässäsyötöstä 50 euroa lahjoitettavaksi Kuortaneen nuorisomaajoukkueiden pelaajien omavastuiden pienentämiseksi. Savo Volleyn 5 ässää ja Tiikereiden 2 ässää tuottivat yhteensä 350 euroa. Lisäksi kannatusyhdistys palkitsi molempien joukkueiden tsemppipelaajat Finfanteamin kaulahuivilla. Valinnat teki VaLePan urheilu- ja tapahtumajohtaja Hanna Arve-Talvitie. Huivit saivat molempien joukkueiden liberot Savo Volleyn Sho ja Tiikereiden Ville Sihvonen.

Naisten välieristä huomiseen finaaliin pääsivät Pölkky Kuusamo ja LP Kangasala. Ottelu alkaa klo 17.40

Tästä linkistä Lentopalloliiton raportti finaalista

Näistä linkeistä naisten välieräpelien raportit

X