Tänään kirjapeli – ensi viikolla lentopallojuhlaa

Kirjapeliin pääsee kirjalla – jätä kirja ottelussa olevaan kirjahyllyyn, ja nappaa lähtiessäsi mukaan kirja luettavaksi.

VaLePa Sastamala Tampere – Team Lakkapää tänään klo 17 Vexve Areena

Kirjapelissä ovat mukana Suomen kirjapääkaupunki Sastamalan lisäksi Suomen Kirjainstituutti, Suomalaisen kirjan museo Pukstaavi, Warelia, Vanhan kirjallisuuden päivät sekä Herra Hakkaraisen talo.

Ensi viikko lentopallon juhlaa Vexve Areenalla

Keskiviikko 10.11. Vexve Areena klo 18.30 CEV Cupin ottelu

Ford Levoranta SASTAMALA – Perkinelmer Leo Shoes MODENA

Italian legendaarisen lentopalloseura Modenan johto on koonnut todellisen tähtisikermän. Passari Bruno Mossa de Rezende, yleispelaaja Earvin N´Gappet, huippuhakkuri Nimir Abdel-Aziz ja Brasilian maajoukkuemies, yleispelaaja Yoandy Leal sekä Serbian maajoukkuekeskari Dragan Stankovic. Tämä on yksi nimekkäimmistä ja kovatasoisimmista lentopallojoukkueista, mitä Suomessa on nähty. 

Ottelua ei tämän hetken tiedon mukaan lähetetä Yle Areenan, Yle TV 2:n tai Ruutu+:n kautta. 

Lauantai 13.11. Vexve Areena klo 17.00 Antti Eskon paidan nosto

VaLePa Sastamala Tampere – Hurrikaani Loimaa

Antti Eskon pelinumero jäädytetään ja pelipaita saa paikan Eduard Venskin numero 12 vieressä. Juhlaottelussa on vastustajana hieno Hurrikaanin joukkue, jota vastaan Antti Esko on saanut käydä monta jännittävää ottelua.

Lippuja Modena-peliin sekä lauantain Antti Esko juhlaotteluun voi ostaa tänään pelissä, www.lippu.fi. Lippuja voi ostaa myös toimistolta, joka on ensi viikolla auki ti ja ke klo 10-14 tai pelipäivinä ovelta.

X