Illalla Ford Store Levoranta SASTAMALA kohtaa Draisma Dynamo Apeldoornin

Tiistai

VaLePan miehet pakkasivat Mestarien liigan peliasut reppuun ja muuttuivat kerta heitolla Euro Cup-joukkueeksi Ford Store Levoranta SASTAMALA. Aamulla klo 9.00 starttasi Vammalan Palveluliikenteen bussi Kai Yli-Pekkkalan varmoissa käsissä kohti Helsinki Vantaa. Lounaan jälkeen joukkue hyppäsi KLM:n lentokoneeseen. Perillä Apeldoornissa olimme n. klo 18. Pikainen välipala, hallilla koronatesti ja harjoitukset, jossa pelaajat ottivat tuntumaa halliin ja notkistivat matkajäykkiä jäseniä. Vielä klo 22 ruokailu (Suomen aikaa klo 23!) ja sitten nukkumaan.

Keskiviikko – pelipäivä

Päivän ohjelmassa on aamupala, aamuharjoitus, videopalaveri, lounas ja lepohetken jälkeen lähtö hallille klo 18.30. Ennakkotietojen mukaan hallille on tulossa Suomesta kolmisenkymmentä FSL:n kannattajaa.

Peli alkaa Suomen aikaa klo 21 ja sitä voi seurata YLE Areenan kautta tai jälkilähetyksenä 23.40 TV2:sta.

Pelipaikka on Draisma Dynamo Arena Omnisport Apeldoorn. Halli on vihitty käyttöön 2008 ja sen seinillä on vuodesta 1991 lähtien 33 Draisma Dynamon mestaruusviiriä. Varsin perinteikäs ja menestysekäs seura siis.Päävalmentaja Janne Kangaskokko on seurannut tarkasti Apeldoornin pelivideoita ja hänen vahva veikkauksensa kotijoukkueen kokoonpanosta on:

Passari

3 Joris Berkhout 195 cm, s. 1999

Keskimiehet

6 Nico Manenschijn 197 cm, s. 1994

14 Robin Bockhoudt 205 cm, s. 2001

Yleispelaajat

2 Jeroen Rauwerdink 200 cm, 1985

7 Frits van Gestel 196 cm, 1992 tai

9 Ricardo Hofman 199 cm, s. 1998

Hakkuri

21 Martinj Brilhuis 204 cm, s.2001

Libero

20 Jeffrey Klok 189 cm, s. 1998

Lisätietoja seurasta https://draismadynamo.nl

Ford Store Levoranta oletettu kokoonpano: Mikko Esko, Mikko Karjarinta, Severi Savonsalmi, Sakari Mäkinen, Jiri Hänninen, Alberto Cavasin ja libero Risto Ruohola. Jeremy Cross jäi kotiin parantelemaan jalkaansa.

Ensi keskiviikkona pelataan toinen osaottelu Vexve Areenalla klo 18.30.

Liput osoitteesta www.lippu.fi, hallin ovelta tai VaLePan toimistolta.

X