Kiitos kaudesta 2020-2021

VaLePa on Suomen Mestari 2021!
VaLePa kiittää sydämestään kaikkia VaLePan matkassa mukana olleita yhteistyökumppaneita, faneja, talkoolaisia, taustahenkilöitä ja joukkuetta!

Kausi 2020-2021 on ollut kaikille haastava. Urheilu on kohdannut paljon uudenlaisia haasteita ja toimintatapoja on jouduttu muokkaamaan. Ottelut ilman paikan päällä olevaa yleisöä ovat olleet vaikeita, sillä te fanit olette meidän fiiliksen sytyttäjiä ja tapahtumien sydän Etätuki on ollut tänä vuonna uskomattoman tärkeätä ja olemme kiitollisia tukilipuista, tuhansista viesteistä, kannustuksista sekä onnen toivotuksista. Toivotaan, että saamme ensi syksynä kokea unohtumattomia tunteita pelikentillä yhdessä!

Erityiskiitos myös kaikille yhteistyökumppaneillemme! Te mahdollistatte toiminnan Suomen huipputasolla ja uskotte lujasti VaLePaan. Voimme yhteistyössä kehittää ja elävöittää Pirkanmaan aluetta ja yhdessä selviämme tästä haasteellisesta ajasta!

”Ei Oo Mua, On Vaan Me” -slogan on saanut tällä kaudella vielä entistä syvemmän merkityksen. Rakennetaan yhdessä tulevaisuutta toinen toistamme tukien.
Kiitos!

X