VaLePa Finnish Teknikum Cupin välierään

Lempo-Volley piti VaLePaa pinteessä

Lempo-Volley – VaLePa 1-3 ((25-21, 20-25, 17-25, 22-25)

VaLePa ja Lempo-Volley kävivät tosi tiukan kamppailun Finnish Teknikum Cup 2020 (Suomen Cup) välieräpaikasta. Ottelu pysyi jännittävänä ja tasaisena loppuun asti. Lopulta VaLePa onnistui kääntämään neljännen erän voitoksi. Lempo-Volley osoitti pelissä olevansa liigatason joukkue. Myös seuran organisaatio osoitti olevansa liigatasoa. Lemo-Volley järjesti ottelutapahtuman erittäin laadukkaasti. Ennakkotiedotteet, haastattelut ennen ja jälkeen pelin sekä ottelujärjestelyt olivat huippuluokkaa samoin otteluraportti. Sen voi lukea Lempo-Volleyn nettisivuilta.

Pukkipaidat saavat vastaansa Akaa-Volleyn Final Four turnauksessa..  Ottelu pelataan lauantaina 30.1. klo 16.00 Tampereella Kauppi Sport Centerissä.

Kuva: Kari Kautto

X