Jouluinen VaLePa-tervehdys

Maanantaina 21.12. oli talvipäivänseisaus. Päivä oli vuoden lyhyin ja sade lisäsi pimeyttä. Tässä pimeässä hetkessä on kuitenkin toivoa. Nyt lähdemme kohti valoa. Toivoa ja valoa tarvitsemme erityisesti nyt, kun korona on asettanut omat haasteensa meille kaikille.

Koronarajoitukset ovat monin tavoin vaikeuttaneet toimintaa. VaLePassa olemme järjestäneet erilaisia kampanjoita faneille ja kumppaneille hankalassa taloustilanteessa. Lämmin kiitos, olette hienosti lähteneet mukaan ja tukeneet toiminnan jatkamista.

Valoa on näkyvissä. Vielä pitää jaksaa sinnitellä rajoitusten kanssa. Luotamme siihen, että koronarajoitusten myötä ja rokotusten avulla tämä pandemia voitetaan. Usko on vahva myös VaLePan tulevaisuuteen. Toiminta jatkuu edelleen vilkkaana laajalla rintamalla. Pandemian jälkeen olemme entistä vahvempia. 

Rauhallista Joulua ja Onnea Vuodelle 2021!

VaLePa ry

X