Savo Volley terävämpi ratkaisuhetkillä

Savo Volley – VaLePa 3-0 (25-22, 25-22, 25-23)

VaLePan joukkue matkusti Joensuun pelin jälkeen kohti Leppävirtaa Leppisareenan pelihalliin. Kotikatsomoissa Ruutu+:n äärellä odotettiin ja jännitettiin kovasti ennen tätä huippupeliä. Saatiinkin jännittää aina toisen erän loppuun ennen kuin pääsimme seuraamaan peliä. 

Aloituskokoonpanot
Savo Volley: Ivanov, Savonsalmi, Siirilä, Siltala, Räsänen, Ojansivu, libero Breilin
VaLePa: Esko, Karjarinta, Pettersson, Mäkinen, Sauss, Nikula, libero Ruohola

– Tänään suurimmat erot tulivat hyökkäyspelin tehoissa. Savo Volley oli meitä selvästi edellä, tehot Savoon 55%-41%, kertoi päävalmentaja Janne Kangaskokko pelin jälkeen.

– Muutenhan peli oli varsin tasainen muilla osa-alueilla, torjunnat ja vastaanotto tasan. Aloitussyötöissä Savo oli hieman edellä, täydensi kakkosvalmentaja Olli Kunnari.

– Ei päästy ihan omalle tasolle. Meidän pelin perusasiat ovat kunnossa ja siihen on hyvä rakentaa jatkossa. Syöttö/vastaanotto toimii ja vähillä virheillä pystytään pelaamaan. Hyökkäystä pitää hilata ylöspäin. Puolustuspelaamisessa oli tänään vähän liikaa innokkuutta ja välillä tuli sekaannusta pallon haussa, päätti Kangaskokko.

Kangaskokko ja Kunnari nostivat onnistujina esiin Anssi Vesasen sisääntulon. Hyökkäys ja torjunta heti sisääntulon jälkeen nostivat VaLePan peliin mukaan. Risto Ruohola pelasi hienon vastaanottopelin. Kokonaisuudessaan Romans Sauss kantoi hyvin suuren hyökkäysvastuunsa. 

Savo Volleysta Olli-Pekka Ojansivu pelasi hienon hakkuripelin 22/+15 ja Antti Siltala säesti hyvin.

Ensi viikonloppuna VaLePa pelaa ensimmäisen kotipelinsä Akaa Volleyta vastaan. 
Vierasottelun otteluisäntänä Vammalan Seurahuone. Jannen ja Ollin juttutuokion pelin jälkeen voit katsoa täältä.

 https://www.facebook.com/vammalanlentopallo/videos/368793054243569

X