Naisten päivänä Vexve Areenalle, kausikortit myynnissä

Sunnuntaina Kansainvälisenä Naistenpäivänä VaLePa ja Lakkapää ottelevat Vexve Areenalla

Kansainvälisen Naistenpäivän kunniaksi arpajaisvoittoina normaalien arpajaisvoittojen lisäksi on lahjakortti Kampaamo Veeraan. Uutuutena pelissä on grillipisteessä Lihajaloste Korpela Oy:n tuotannosta grillimakkaroiden lisäksi uunipaahdettuja broilerin sisäfileitä. Ottelussa on kutsuttuna mukana Sastamalan kyläyhdistysten jäseniä.

Playoff -ottelut lähestyvät huimaa vauhtia!

Puolivälieräottelut ja mahdolliset välieräottelut pelataan Vexve areenalla. Lisäksi mahdollinen Finaalisarja aloitetaan Vexve Areenalla!

Puolivälierät 20/15/8
Välierät 25/20/8
Finaalit 30/25/8

Playoff -kausikortti numeroimaton 150€
Playoff -kausikortti numeroitu 200€

Varaukset kausikortteihin sähköpostitse toimisto@valepa.fi tai poikkeamalla VaLePan toimistolla.

VaLePa Sastamala Tampere – Lakkapää Vexve Areena klo 17.00 su 8.3.  Otteluisäntänä on Alueviesti.

Kustannusliike Aluelehdet Oy on vuonna 1981 perustettu perheyritys, joka julkaisee alueellista kaupunkilehti Alueviestiä. Sanomalehtien liittoon kuuluva, puolueeton ja riippumaton Alueviesti on yksi harvoista kaupunkilehdistä, joka ei ole suurten lehtikonsernien omistuksessa.

Alueviesti ilmestyy Sastamalassa, Huittisissa, Punkalaitumella, Laviassa, Säkylässä ja Kokemäellä. Viikoittain Alueviesti tavoittaa noin 32 000 taloutta ja jopa 100 000 lukijaa, myös ne taloudet, joihin ei tule tilattavaa lehteä. Joka kuukauden viimeinen lehti jaetaan myös Euraan. Helppolukuinen näköislehtemme on luettavissa veloituksetta verkkosivuillamme.

Paikallisradiotoimijana Kustannusliike Aluelehdet Oy on ollut syksystä 1989 alkaen. Keväällä 2015 perustettu Alueradiot Sastamala Oy tekee radioyhteistyötä Suomen Suurimman radio toimijan Bauer Median kanssa mm. Iskelmä ja Radio City brändien parissa. Iskelmä Janne, Iskelmä Forssa sekä Iskelmä Länsi–Suomi tarjoavat radiomainontaa sekä paikallisohjelmatuotantoa seuraavien lähettimien alueilla: Hämeenlinna, Forssa, Sastamala, Kankaanpää, Hämeenkyrö, Huittinen, Pori ja Rauma. Radio City puolestaan Hämeenlinnassa ja Forssassa.

Tunnetuin paikallisohjelmamme on Lentopalloviikko vartissa, jossa käydään läpi menneet pelit ja ennakoidaan tulevat. Haastateltavina ovat VaLePan pelaajat.

X