VaLePa voittoon vahvalla hyökkäyspelillä

Olli Kunnarin raportti Vantaalta

Ducks-VaLePa 0-3 (18-25, 21-25, 17-25)

Hyvä treeniviikko näkyi heti ottelun alusta asti. Valepa hyppäsi kuskin paikalle ensimmäisestä erästä lähtien.  Ensimmäisessä erässä hyökkäys toimi koko joukkueella ja erään hahmo oli hakkuri Aaro Nikula 5:llä pisteellä ja jäi plussalle saman verran. 

Toinen erä meni samaa rataa ensimmäisen kanssa.  Vahva hyökkäys peli oli toisenkin erän voiton avain. Hyökkäysprosenteissa ero Valepalle 52%-34%. Vastaanotto pelasi loistavasti ja Mikko pääsi jakelemaan palloja hyvistä asemista. David Pettersson kiitti tarjoilusta ja veti kaikki viisi passia alas.

Pitkä erätauko ei sekoittanut pukkipaitojen peliä. Alusta asti heti kuskin paikalle eikä luovuttanut sitä enää missään vaiheessa. Viimeiset kaksi pistettä sai synttäri sankari Ilari Toimela kunnian paukauttaa lattiaan. Erän hahmot Sakari Mäkinen 5/+2 ja David Pettersson 5/+4 

Kokonaisuudessaan peli oli vahvaa suorittamista. Hyökkäyksessä oli taas tuttua vahvaa tekemistä ja torjunta/puollustus tylsytti vastaavasti Ducksin hyökkäämisen. Pelin hyökkäysprosentit 56%-35% Valepalle

Nostona otettava David Pettersson hyökkäsi  mahtavsti 11 passista 10 löysi tiensä pisteeksi. Tästä on hyvä jatkaa kohti viimeistä ruonkosarjan ottelu Hurrikaania vastaan.

X