Kirjapelissä VaLePa ja Vantaa Ducks

Molemmilla seuroilla on joukkueen logossa eläinhahmo. Kirjallisuuspelin kunniaksi on mainittava, että VaLePan pukkihahmon on suunnitellut paikkakunnan oma kirjailija Mauri Kunnas. Torstaina nähdään, millaisilla vahvuuksilla ankkalauma ja pukkipaidat iskevät yhteen. 

Vantaan ankkaryhmä on aloittanut kauden pirteästi tuoreen valmentajan Juho Rajalan opissa. Joukkue voitti mm. Hurmoksen Joensuussa 3-1 ja kotonaan Lakkapään 3-0. Kotipelissä Ducksin vasenkätinen montenegrolaishakkuri Bojan Strugar takoi palloa kenttään peräti 61%:n teholla. Vantaalaiset ovat antaneet Strugarille lempinimen Mörköhakkuri, koska hän on yhtä pitkä kuin Marko Anttila, 203 cm. Palloja hyökkääjille jakelee Israelin maajoukkuepassari Michael Milstein. Tällä 27-vuotiaalla pallotaiturilla on Israelin ja USA:n kaksoiskansalaisuus.

Kokenut yleispelaaja Atte Kyrölä on aloittanut kauden vahvasti.  Hänen rinnallaan kamppailee Marko Määttänen. Keskipelaaja Lauri Lehtonen, Jukka Lehtosen serkku, ei eilen ollut kokoonpanossa. Hänen tilallaan pelannut Anton Lepistö onnistui varsin hyvin ensimmäisessä liigapelissään.

VaLePan Niko Suihkonen on ollut koko syksyn hurjassa iskussa. Mikko Karjarinta on kehittynyt kovasti, kun on saanut vastuuta pelissä. Joensuussa tarttui isoihin hyppysiin jo 7 torjuntaa. Pohjoisen kierroksella Erik Sundberg kaivoi esille kovan hypärinsä ja niillä osittain käännettiin peli Joensuussa.

X