Esittelyssä Henri Sarin, VaLePan tuore myyntipäällikkö

VaLePa haki kesällä seuralle myyntipäällikköä. Hakijoita oli ilahduttavan runsaasti, peräti 32. Tiukan valintaprosessin jälkeen valituksi tuli Henri Sarin Ikaalisista. Sarin on 32-vuotias perheenisä, jolla on pitkä kokemus myyntityöstä ja kolme viimeistä vuotta hänellä on ollut oma yritys.

Lentopallo on Henrille tuttu laji juniorivuosista lähtien. Junioriuran huipuksi muodostui nuorten Suomen mestaruus Virtain joukkueessa. Juhani Viidan valmentamassa joukkueessa pelasivat Sarinin lisäksi Urpo Sivula ja Tommi Tiilikainen. Hänellä on takana yhteisiä pelejä myös Lelu Ojansivun kanssa.

-Kun näin hakuilmoituksen, innostuin heti. Nautin myyntityöstä ja tykkään toimia ihmisten kanssa. Nyt tuli mahdollisuus hakea paikkaa lentopallon parissa ja vielä suosikkiseurani VaLePan riveissä, kertoo Sarin haustaan. -Olen hyväntuulinen, sosiaalinen ja valmis tekemään kovasti töitä myyntitavoitteiden saavuttamiseksi. VaLePa on hyvin hoidettu seura ja tunnettu brändi, mutta toivottavasti voin tuoda seuraan uusia työkaluja ja lisäresurssia myyntiin ja yhteistyöhön yritysten kanssa, päättää Sarin.

Sarinin toiminta-alue painottuu lähinnä Sastamalan ulkopuolelle, mm. Tampere, Nokia, Ylöjärvi, Ikaalinen.

Henri Sarin on tavattavissa lauantaina VaLePa – Etta pelissä.
Henrin yhteystiedot
Sähköposti:henri.sarin@valepa.fi
Puhelinnumero: 050 4667939

Terveisin

VaLePa tiedotus
Mauri
www.valepa.fi
www.facebook.com/vammalanlentopallo/

X