Nousukuntoinen Karelian Hurmos haastaa keskiviikkona VaLePan

Karelian Hurmoksen alkukausi oli vaikea. Marraskuussa hakkuriksi vaihdettu Isaias Sanches on osoittautunut kovaksi pelimieheksi. Tämän vuoden puolella on löytynyt yhteistyö passari Niko Haapakosken kanssa ja Sanches on tehnyt kovaa jälkeä ja sen myötä koko joukkue. Joukkue on voittanut kaksi kärkipään vastustajaa viimeisissä peleissä, Savo Volleyn Iisalmessa 3-2 ja Loimun kotona myös 3-2. Kapverdeläinen on saanut molemmissa peleissä 52 passia, ja päättänyt hyökkäykset keskimäärin 54%:n teholla. Toinen tehomies on näissä peleissä ollut Janne Marttila.

Pukkipaidoilla on kova keskitorjujakolmikko, Jacob Ekman, Miro Leinonen ja Chase Direito. He saavat olla tarkkana, että pysyvät Haapakosken passeissa mukana. Suorat torjuntapisteet ovat tärkeitä, mutta tärkeitä ovat myös vaimennukset, joiden jälkeen päästään vastahyökkäyksiin.

VaLePa tarvitsee kotikatsomon kannustusta, sillä VaLePa hävisi Hurmokselle marraskuussa 3-1. Tervetuloa nauttimaan lentopallosta paikan päällä!

VaLePa Sastamala Tampere – Karelian Hurmos ke 24.1. klo 18.30 Vexve Areena, otteluisäntä Vexve.

X