VaLePan 45-vuotisjuhlaan tulossa mukavasti valepalaisia vuosien varrelta

Ennakkoon on jo tiedossa, että yhdeksännen päivän juhlaan on tulossa useita valepalaisia, jotka ovat vuosien varrella olleet mukana seuran toiminnassa. Entisiä puheenjohtajia edustavat Jukka Tuominen, Antti Korpela ja Jarmo Nieminen sekä tietysti myös nykyinen puheenjohtaja KimmoKarppanen.

VaLePan valmentajia on koolla myös kiitettävästi. Laimons Raudsepp tulee Virosta Vexve Areenalle, hänen lisäkseen ainakin Seppo JunttilaKai MattilaJulle HämäläinenTeemu Ryyppä ja Sami Kurttila ovat mukana. Juhlassa on mukana myös nykyinen valmentaja Janne Kangaskokko, joka tuo koko liigajoukkueen juhlaan mukaan.

Myös pelaajia on runsaasti paikalla jokaiselta vuosikymmeneltä, joten hyviä ”luokkakokouksia” saadaan koolle lauantaiehtoona. Teuvo Tuominen pelasi nuorena miehenä VaLePan ensimmäisessä joukkueessa. Vuoden 1992 pronssijoukkue on isosti koolla Ain PorkistaPetteri Laurilasta ja Janne Pulkkisesta lähtien. 2000 luvun pelaajista juhlassa ovat mukana mm. Eetu Venski ja Antti Esko, joiden paidat koristavat Vexve Areenan kattoa.  

Yhtä tärkeitä vieraita on kaikki valepafanit, yhteistyökumppanit ja talkoolaiset vuosien varrelta tapaamassa toisiaan ja idoleitaan. 

Tilaisuudessa on mahdollisuus ruokailla. Ruoka-annos maksaa 10 euroa, tarjolla on palvattua possua tai lohta salaattipedillä. Bar VaLePa palvelee koko illan. Ruokailulipukkeen voi ostaa paikan päällä tai tilata ennakkoon hanna@valepa.fi.

Tervetuloa viihtymään iloisesti yhdessä, kunnioittamaan Olli Kunnarin paidan nostoa kattoon illan kruunaa Sastamalan ehdoton suosikkibändi Hateles.

Sekä peliin Ducksia vastaan että noin kello 18.30 alkavaan juhlatilaisuuteen on vapaa pääsy.

Artikkelikuvan kuvat Markku Mäkinen

X