Ford Levoranta SASTAMALA tänään tiukassa paikassa Karlovy Varyssa

Pukkipaidat lähtivät eilen aamuviideltä kohti Helsinki-Vantaan lentokenttää, ja joukkue oli perillä Karlovy Varyssa iltapäivällä. Sää on siellä hyvinkin samanlainen kuin meillä, pikku pakkasta ja vähän luntakin. Illansuussa Ford Levoranta SASTAMALAN miehistöllä oli tunnin videopalaveri. Illalla joukkue pääsi tutustumaan peliareenaan ja pelaajat saivat hikoilla matkan rasitukset pois. Suomen lentopallomaajoukkue pelasi Karlovy Varyssa vuonna 2017 MM-karsinnoissa. Vuoden 2011 EM-kisat pelattiin Wienissä ja Karlovy Varysssa, vuonna 2018 kaupungissa pelattiin Kultaisen liigan loppuottelu, joten kaupungilla on meriittejä isojenkin tapahtumien järjestelyissä.

Tänään CEV Cupin ottelu alkaa kello 19 Suomen aikaa. FLS on tiukan paikan edessä. Karlovarskon joukkue sai 3-1 voitolla 3 sarjapistettä. FLS tarvitsee siis 3 sarjapisteen voiton (3-0 tai 3-1), jotta pääsisi pelaamaan jatkopaikasta kultaiseen erään. Ottelu näytetään Tsekeissä, tässä linkki lähetykseen https://volej.tv/video/440/. Toivotaan, että lähetys näkyy myös Suomessa.

X