Manu jatkaa VaLePan huoltajana, tilastot tekee Minttu Lehmus

VaLePan joukkueen taustat valmistuvat myös vähitellen. Päävalmentaja Janne Kangaskokon rinnalle on saatu huoltaja ja tilastoija.

VaLePa-ikoni Manu Soro jatkaa huoltajana

On suuri ilo kertoa kaikille VaLePa-faneille, että Manu jatkaa myös ensi kaudella VaLePan huoltajana. Manu on toiminnallaan vuosien aikana luonut Manu-ilmiön, joka tunnetaan lentopallokansan keskuudessa ympäri Suomen. Päävalmentaja Janne Kangaskokko arvioi Manun merkitystä joukkueelle.

– Manusta on kymmeniä ja kymmeniä toistaan hienoimpia tarinoita. Pidetty kansanmies ja VaLePan joukkueen sielu!

Tämän lisäksi Manu on ammattimies tehtävässään, kuten Kangaskokko kuvailee.

– Manu tekee hommansa jämptisti, tarkasti, suunnitellusti ja rauhallisesti. Kaikki hienoja luotettavan miehen ominaisuuksia.

Minttu Lehmus tulee tilastoijaksi Joensuusta

Minttu Lehmus teki vielä viime kaudella tilastoja Karelian Hurmoksen peleistä. Elokuussa Lehmus muuttaa Sastamalaan ja tekee tulevalla kaudella VaLePan tilastot.

Lehmuksella on omaa lentopallotaustaa Outokummusta E-ikäisestä alkaen. Sen jälkeen hän on pelannut aikuisena 2-sarjaa Joen Jujussa ja Karelian Hurmoksessa. Viime kaudella hän teki Karelian Hurmoksen liigajoukkueen tilastot. Lehmus odottaa innolla tulevaa kautta.

– VaLePaan tulo uskomattoman hieno mahdollisuus tehdä tilastoja hallitsevan Suomen mestarin matkassa, erityisen innolla odotan tulevia euro-pelejä. Nyt vielä pari viikkoa lomaillaan ja ladataan akkuja, jonka jälkeen muuttoauto suuntaa Sastamalaan ja pääsen tutustumaan joukkueeseen ja valmistautumaan tulevaan kauteen. Mahtavaa päästä osaksi VaLePaa!

VaLePa sopimuspelaajat

VaLePan liigajoukkue on jo melkein valmis, ainoastaan kaksi yleispelaajaa puuttuu kokoonpanosta. Näistä toinen julkaistaan ensi viikon keskiviikkona.

Passarit
Mikko Esko
Saku Tuomivaara

Keskipelaajat
Jacob Ekman
Miro Leinonen
Chase Direito

Yleispelaajat
Jiri Leinonen
Juho Turri
Juho Kaunisto

Hakkurit
Urpo Sivula
Joel Itänen

Libero 
Eetu Pennanen

Valmennus 
Janne Kangaskokko

Huoltaja 
Manu Soro

Tilastot
Minttu Lehmus

Manageri
Hanna Arve-Talvitie

Tiedotus
Mauri Esko
Hanna Arve-Talvitie

Lauri Vettenranta erosi VaLePan toimitusjohtajan tehtävästä 1.7. 2023. alkaen.

X