Onnittelut VaLePan mestaruudesta meille kaikille!

VaLePan dynastia sai jatkoa kuluneella kaudella. Huippu tuloksen ovat mahdollistaneet yhteistyökumppanit, talkoolaiset ja katsojat. 

Menestyksen eteen on VaLePassa tehty paljon töitä ja siksi lopputulos lämmittää kovastikin. Menestys on monien tekijöiden summa. Taustalla on joukkueen osaava valmennus ja huolto sekä pelaajien uuttera harjoittelu ja pelaaminen, 260 harjoitusta ja 51 peliä kauden aikana.  VaLePan toimiva organisaatio luo pohjan toimintaan. Vexve Areenan erinomaiset olosuhteet ovat tärkeät tuloksen tekemisessä. Tavoitteellisuus on yksi arvoistamme. Teemme työtä pitkäjänteisesti ja tähtäämme kaikessa parhaaseen tulokseen. 

Yhteiskuntavastuu on meille tärkeä. Pyrimme suunnitelmallisella ja pitkäjänteisellä toiminnalla ylläpitämään seuran taloutta. VaLePassa on kehitetty tapahtumatoimintaa, joka tukee seuran taloutta. Parhaamme mukaan teemme tunnetuksi Sastamalan kaupunkia ja osaltamme lisäämme kaupungin vetovoimaisuutta. Teemme tunnetuksi toiminnassamme mukana olevia yrityksiä koko Suomessa ja jopa Euroopassa. Lentopallodynastiana meille on tärkeää, että kansainvälisellä toiminnalla kehitymme itse, mutta samalla kehittyy lentopallo lajina Suomessa. Yhteistyö JunnuValepan kanssa on arvokasta ja se on toiminut hyvin. Alle 18-vuotiaat ovat päässeet ilmaiseksi peleihin.

Ympäristövastuu on tällä kaudella korostunut toiminnassamme. Jätteet lajitellaan pelien yhteydessä, kertakäyttöastioiden käyttö on vähentynyt merkittävästi. Tapahtumakyselyillä olemme innostaneet katsojia vähentämään hiilijalanjälkeä tulemalla peliin mahdollisuuksien mukaan jalan, pyörällä tai kimppakyydeillä.  

VaLePa tarjoaa viihdettä seutukunnan asukkaille. Peleissä käy keskimäärin yli 700 katsojaa. Lisäksi otteluita seurataan suurin joukoin netin kautta. VaLePan ottelua Suomen Cupin finaalissa seurasi TV 2:n kautta parhaimmillaan 264000 katsojaa. Lisäksi VaLePan sosiaalisen median kanavat ovat suosittuja. Tällä kaudella olemme pelanneet kotipelin Ikaalisissa ja Kauhajoella. Molemmissa paikoissa vastaanotto on ollut innostunutta.

Yhteisöllisyys on arvomme. Menestykseen tarvitaan koko yhteisö. Siis onneksi olkoon kaikille tämän lukijoille mestaruudesta! Ei oo mua, on vaan me. Menestys on saavutettu meidän kaikkien yhteisillä ponnistuksilla. Ilman VaLePa-yhteisön tukea menestys ei olisi mahdollista. 

X