Huomenna mestaruus katkolla Vexve Areenalla

4. Finaaliottelu
VaLePa Sastamala Tampere – Akaa-Volley Vexve Areena 18.4. klo 18.30. Otteluisäntä Satahenkilöstö

VaLePa Sastamala Tampere on onnistunut voittamaan Akaa-Volleyn kolmesti, joten pukkipaidoilla on huomenna tiistaina mahdollisuus voittaa mestaruus kotiyleisön edessä. Sarjan katkaisupeli on aina haastava. Tämä koettiin viime keväänäkin, kun sarja oli katkolla Savo Volleyta vastaan kuudennessa pelissä. Kaksi erävoittoa tuli selkeästi ja savolaisetkin jo onnittelivat mestaruudesta. Savo Volley käänsi pelin voitoksi ja mentiin seitsemänteen finaaliin Kuopioon. Nyt tarvitaan kotiyleisön vahva tuki mestaruuden tavoittelussa.

Vaikka VaLePa on voittanut kolme ottelua, eivät voitot ole tulleet helpolla. Erien sisällä on taisteltu hyvinkin tasaisesti parinkymmenen pisteen tuntumaan, mutta sen jälkeen VaLePan laajasta materiaalista on löytynyt ratkaisijoita. Akaa-Volleyn Ali Fazli, Sauli Sinkkonen, Greg Petty ja kumppanit haluavat varmasti antaa pelissä kaikkensa ja jatkaa taistelua mestaruudesta. 

Lippuja ennakkoon lippu.fi ja toimistolta tänään klo 10-14 sekä huomenna toimistolta klo 10-12 ja Vexve Areenalta klo 15 alkaen.

Tässä vielä viikonlopun turnauksessa seitsemänneksi hienosti  otellut B-poikien joukkue

Ylärivi vasemmalta: Leevi Heikkilä, Veikka Vieras, Joel Lahtinen, Matti Maijala, Jooa Rajamäki, Aleksi Järvinen, Joonas Villgren ja päävalmentaja Teemu Ryyppä.
Alarivi vasemmalta: apuvalmentaja Aki Söderlund, Ville Vainio, Samu Söderlund, Aaro Leikkanen, Anselmi Ryyppä, Joni Husso ja Veeti Hiitti. Edessä huoltaja Jami Pajunoja.

B-tytöt ottelivat Kempeleessä komeasti viidenneksi.

Kuvassa ylh. vas. joukkueenjohtaja Hanna Pihlajamäki, Saara Tyrkkö, Iina Laaksonen, Siiri Sarkonen, Helmi Kelloniemi, valmentaja Jukka-Pekka Vuorenmaa, Tara Ripatti, Siiri Kannisto ja päävalmentaja Jani Pihlajamäki. 
Alh. vas. Viivi Jokela, Maria Santala, Jasmin Järvensivu, Iida Pihlajamäki ja Ella Dörig. 
Kuvasta puuttuu Ella Heiskanen.

X