VaLePa ja Savo Volley kamppailevat finaalipaikasta ratkaisevassa viidennessä välierässä

Tänä keväänä Akaa-Volley – Loimu ja VaLePa Savo Volley käyvät ennätyksellisen tiukat välierät. Molemmissa ottelupareissa finaalipaikka ratkeaa vasta viidennessä pelissä, kun otteluvoitot ovat tasan 2-2. Akaassa ratkaiseva peli käydään perjantaina ja Sastamalassa lauantaina. 

Välierien paras tunnelma on ollut Raisiossa, jossa molemmissa pelissä on ollut yli tuhat katsojaa. Molempien joukkueiden kannattajat ovat hienosti kannustaneet omiaan. Kuopiossakin oli ensimmäisessä pelissä lähes 900 katsojaa. Lentopallo on parasta paikan päällä ja varsinkin silloin, kun molempien joukkueiden fanit kilpailevat omiensa kannustamisessa. Pääsiäisen vapaitten takia savolaisten fanibussi täyttyy hyvää vauhtia. Nyt on VaLePan kotiyleisöllä mahdollisuus luoda tunnelmaa yhdessä savolaisten kanssa. Käydään rehti taisto niin pelikentällä kuin katsomossa ja paras voittakoon.

Kamppailu tulee olemaan kova, sillä Savo Volley on osoittanut vaarallisuutensa. Joukkueesta ei löydy heikkoa lenkkiä. Vastaanotto toimii, Kevin Rodriquez on erinomainen passari ja pallonpäättäjiä löytyy laajalla rintamalla. Joukkueella on myös hyvä taktiikka torjunta- ja puolustuspelaamisessa. Näihin kaikkiin VaLePa pystyy vastaamaan, joten on odotettavissa tiukka taisto. Päivän kunto ratkaisee. 

Herkkujuustola on lauantain pelissä otteluisäntänä. Katsojille on tarjolla maittavia juustomaistiaisia. Lapsille on tarjolla pääsiäisaskarteluja.

VaLePa Sastamala Tampere – Savo Volley la 8.4. klo 17.00 Vexve Areena. Otteluisäntä Herkkujuustola. Alle 18-vuotiaat pääsevät peliin ilmaiseksi.

X