Muutos otteluohjelmaan – TUTO Volley sunnuntaina VaLePan vieraaksi!

VaLePan ottelu Savo Volleyta vastaan 12.2. on peruuntunut Savo Volleyn joukkueessa ilmenneiden terveysongelmien vuoksi. Tämän vuoksi otteluohjelmaan on tehty muutoksia ja TUTO Volley saapuu sunnuntaina Vexve Areenalle. Muutokset tulivat nopealla aikataululla, joten tiedot eivät ehtineet paikallislehtiin. Puskaradio on hyvä radio eli kerro kaverille.

Lämmin kiitos kaikille koronarajoitusten aikana tukikampanjaan osallistuneille! Nyt pääsee taas paikanpäälle katsomaan peliä. Pelaajat olivat jo Ducks-pelissä innoissaan, kun saivat pelata yleisön edessä.

VaLePa Sastamala Tampere – TUTO Volley Vexve Areena su 13.2.2022 klo 17.00

TUTO Volley on nousijajoukkue, joka on haastanut jopa sarjan kärkijoukkueita. Joukkueella on 3-0 voitto Hurrikaanista ja 3-2 voitto Savo Volleysta. Meille sastamalalaisille ehdottomasti mielenkiintoisin pelaaja on Tatu Vuorenmaa, jonka isä Jukka-Pekka ”Pave” Vuorenmaa pelasi VaLePassa vuosina 1988-2000. VaLePassa lentopallo-oppinsa saanut Tatu on perinyt isältään nopeuden. Se näkyy terävinä hyökkäyksinä ja nopeana liikkeenä torjunnassa. Vuorenmaa on kauden torjuntatilastossa hienosti viidentenä 48 torjunnalla. Viimeisessä pelissä Ettaa vastaan hän hyökkäsi 14 kertaa ja 12 hyökkäystä päättyi pisteeksi TUTO Volleylle. Joukkueen toisena keskipelaajana on Hurrikaanista tuttu Karri Kutinlahti. VaLePan nousukuntoiset Severi Savonsalmi ja Sebastian Rösler pääsevät testaamaan omaa peliään kovaa parivaljakkoa vastaan.

Toinen meille tuttu pelaaja turkulaisten riveissä on yleispelaaja Antti Karttunen. Hän kamppailee peliajasta kokeneiden liigapelaajien Eemeli Kouki ja Ossi Rumpunen kanssa. Myös joukkueen passarit Matti Toivola ja Jani Puputti ovat kokeneita liigapelaajia. Joukkueen meritoitunein henkilö on valmentaja Ruslan Zbankov. Hän on pitkään vaikuttanut Suomessa, mutta hän on ollut pelaajana Venäjän maajoukkueessa ja hänellä on valmentajakokemusta Venäjän Superliigasta.

VaLePa on päässyt hyvin harjoittelemaan ja se on ollut tärkeää sairastelujakson jälkeen. VaLePa pelasi vallan pirteästi edellisessä pelissä Ducksia vastaan. Joel Laakso pääsi näyttämään taitojaan passarina. Matias Tihumäki pelasi kelpo pelin hakkurina ja osoitti torjuntataitonsa. Mielenkiintoista nähdä, millaisen kokoonpanon Janne Kangaskokko marssittaa kentälle sunnuntaina. 

X