Vielä kerran VaLePa-fanit – fanimatka Kuopioon

Sakari Mäkinen palkittiin eilen ansiosta VaLePan parhaana. Iso palkinto olisi kuulunut myös VaLePan fantastiselle kotiyleisölle. Suuri kiitos mahtavasta kannustuksesta, väki jaksoi tukea myös silloin, kun oma joukkue oli tappiolla. Tunnustus myös savolaisille tunnelman luomisesta. Nyt, kun koronarajoituksista on voitu luopua, ihmiset selkeästi kaipaavat yhdessä olemista ja yhteisiä elämyksiä. Sen voi aistia katsomossa.  Eilen yleisöä oli paikalla komeasti 1254 ja ilahduttavasti mukana oli myös runsaasti perheitä. Sain eilisen jälkeen eräältä pariskunnalta palautetta, joka kuvaa hienosti ihmisten tuntoja tällä hetkellä. 

– Kahden vuoden tauon jälkeen eilinen tapahtuma oli merkityksellinen yksilölle ja se näkyi ja kuului. Ennen kaikkea EI OO MUA ON VAAN ME -osui ja upposi tänne- KIITOS VaLePa.

Tästä on hyvä jatkaa myös ensi syksynä. Sitä ennen on vielä edessä yksi iso peli. Huomenna lauantaina Kuopiossa ratkaistaan 7. finaalipelissä lentopallon Suomen mestaruus. Vielä kerran kaivataan VaLePa-fanien tukea. VaLePan fanibussi lähtee Vammalan linja-autoasemalta lauantaina klo 10 Kuopioon ja palaa heti pelin jälkeen takaisin. Matkan hinta on edullinen 35€ aikuiset, 30€ eläkeläiset ja 22€ alle 18-vuotiaat.

X