VaLePa etsii toimitusjohtajaa

VaLePa on pirkanmaalainen lentopallon 43-vuotias ammattilaisseura. VaLePa tunnetaan edustusjoukkueen huippusuoritusten kautta koko Suomen ja Euroopassakin. Menestyksen on mahdollistanut tavoitteellinen yritysyhteistyö, yhteen hiileen puhaltava talkooväki, lentopallojunioriseura JunnuValepa ry ja innokas fanikulttuuri. Seuran tavoitteena on myös tulevaisuudessa kehittyä, laajentua ja luoda uutta. Luomme yritysasiakkaillemme loistavan mahdollisuuden näkyvyyteen niin kotimaassa kuin ulkomaillakin. Lisäksi tarjoamme asiakas- ja sidosryhmätilaisuuksiin tasokkaat business lounge palvelut viihdyttävän ja vauhdikkaan lajin parissa.

TOIMITUSJOHTAJA

Haemme toimitusjohtajaa vastaamaan VaLePa ry:n yleis- ja talousjohdosta sekä myynnistä ja markkinoinnista. Työ edellyttää aktiivista ja oma-aloitteista myyntityötä nykyisiin ja potentiaalisiin yritysasiakkaisiin. Haemme henkilöä, jolla hyvät vuorovaikutustaidot, kokemusta B to B -myynnistä sekä talouden organisoinnista. Valmiit yrityskontaktit ovat tehtävässä eduksi.

Tarjoamme valittavalle henkilölle itsenäiset mahdollisuudet kehittää VaLePan liiketoimintaa sekä näköalapaikan kansainvälisen urheilulajin huipulla.

Lisätietoja tehtävästä antaa VaLePan hallituksen puheenjohtaja Kimmo Karppanen puh. 0400-507950. Hakemukset 31.3.2022 mennessä osoitteeseen kimmo.karppanen@yit.fi

X