Kauden huipennus käynnistyy tänään – Pikkupukkien Fanikatsomo menossa mukana

1.puolivälierä tänään

VaLePa Sastamala Tampere – Karelian Hurmos Vexve Areena klo 18.30. Otteluisäntä Sata-Henkilöstö Oy.

Runkosarja on päättynyt ja tänään alkavat kauden tärkeimmät pelit. VaLePan puolivälierävastustajaksi tuli sarjasijoituksen perusteella Karelian Hurmos. Hurmos on ollut tällä kaudella VaLePalle varsin haastava vastustaja. Nyt Pukkipaidat ovat todella kiitollisia kotikatsomon tuesta. Junnuvalepa on innolla lähdössä mukaan kannustamaan esikuviaan. He ovat haastaneet kannustusjoukkoihin mukaan alueen muut seurat ja yhdistykset, joissa on junioritoimintaa. Kaikki alle 18-vuotiaat pääsevät ilmaiseksi pudotuspeleihin. Tässä kutsuvideo Pikkupukkien Fanikatsomoon. Kannattaa vierailla JunnuValepan nettisivuilla, siellä on menossa monenlaista toimintaa.

Ensimmäisessä puolivälieräottelussa on myös lippukampanja, jossa VaLePa lahjoittaa 1€ per ostettu lippu Unicefin rahastoon. Autetaan yhdessä Ukrainan lapsia ja perheitä

VaLePan pelaajille on tullut pyyntö, jossa pyydetään vaateapua maahan tulleelle kaksimetriselle ukrainalaiselle nuorukaiselle. Pelaajat ryhtyivät toimeen ja ovat koonneet omista varastoistaan vaatteita, kenkiä yms., jotka ovat valmiina toimitettavaksi eteenpäin. 

Katso pelaajien video VaLePan Instagram-sivulta.  

Huomenna pelataan toinen osaottelu Vexve Areenalla klo 18.30. Otteluisäntänä pitkäaikainen pääyhteistyökumppani OP Sastamala. 

X