Olli Kunnarin Akaa-Volley vieraaksi Vexve Areenalle

VaLePan kotiyleisöllä on ilo ja kunnia toivottaa Olli Kunnari tervetulleeksi takaisin Vexve Areenalle, nyt Akaa-Volleyn päävalmentajana. Kunnari pelasi VaLePassa ensin kaksi kautta 2000-2002 ja sitten kesästä 2011 kevääseen 2020. Hänellä on ollut merkittävä osuus VaLePan 2010-luvun menestyksessä. Tervetuloa Olli Vexve Areenalle!

Joukkueessa on muitakin vahvoja siteitä VaLePaan tai Sastamalaan. Urpo ”Upi” Sivulalla on myös VaLePa-historiaa neljän kauden ajalta, sillä hän pelasi pukkipaidassa 2015-2019. Ensimmäinen kausi meni akillesjännevammaa parannellessa, mutta kolmella seuraavalla kaudella VaLePa voitti kultaa. Sivula valittiin Mestaruusliigan helmikuun tähdistöön hakkuriksi. Yleispelaaja Joni Mikkonen pelasi kymmenen vuotta sitten VaLePan ensimmäisellä mestaruuskaudella joukkueen hakkurina. Maajoukkueen vakikalustoon kuuluva Sauli Sinkkonen on Äetsästä kotoisin ja sai lentopallo-oppinsa FC-57:n riveissä.

Akaalaisten pelinrakentajana pelaa Anton Välimaa, joka valittiin keväällä 2019 liigan läpimurtopelaajaksi. Hänellä on hyvänä aisaparina nuori Saku Tuomivaara, joka siirtyi Lempo Volleysta täksi kaudeksi Akaa-Volleyn joukkueeseen. Libero Voitto Köykkä kuuluu ehdottomasti liigan parhaimmistoon pelipaikallaan, hänen vikkeliä otteitaan kannattaa seurata. Viron maajoukkuemies Kristo Kollo on joukkueen toinen yleispelaaja.

VaLePa lähtee sunnuntaina nälkäisenä kamppailemaan Akaa-Volleyn kanssa tärkeistä sarjapisteistä, sillä viimeisissä peleissä haetaan asetelmia pudotuspeleihin. 

Sunnuntaina on tässä paikallispelissä poikkeuksellisen hyvä tunnelma,  kannattajia, joiden sydän sykkii Akaa-Volleylle. Myös katsomossa käydään koti- ja vierasjoukkueen välillä kamppailua kannustuksessa. Siis punamustaa päälle ja tervetuloa kannustamaan!

VaLePa Sastamala Tampere – Akaa-Volley sunnuntaina 6.3. klo 17.00. Otteluisäntä Sastamalan Lämpö

Sastamalan Lämpö Oy on paikallinen palveleva kaukolämpöyhtiö, joka toimittaa kaukolämpöä Vammalan alueella.

Kaukolämpö lämmittää turvallisesti ja tasaisesti ilman yllätyksiä. Se on paikallinen, energiatehokas ja ekologinen vaihtoehto. Kaukolämpö ja säästät ympäristöä – se on nimestä huolimatta lähilämpöä.

X