Tampereella onnistuneet beach volleyn SM-finaalit

Tampereen Ratinassa pelattiin viikonloppuna onnistuneesti beach volleyn Suomen mestaruuksista. 

Juniorisarjojen sekä aikuisten Suomen mestarit ratkottiin sunnuntain aikana. Miesten mestaruuden vei Suomen kenttien kestomenestyjäpari Nurminen/Siren, mutta Piippo/Pulkkinen pari tarjosi miehekkään vastuksen tasokkaassa finaalissa. Naisten voitto tuli Sastamalaan. Prihti ja Vuorinen ottivat ensimmäisen Suomen mestaruuden, vastustajina Sinisalon sisarukset. Myös tämä peli ratkesi jatkoerässä. Palkinnot finalisteille jakoivat Visit Tampereen tapahtumajohtaja Perttu Pesä ja Hanna Arve-Talvitie.

Tapahtuman järjestäjinä toimivat Lentopalloliitto, VaLePa ja Tampereen kaupunki. VaLePan urheilu- ja tapahtumajohtaja Hanna Arve-Talvitie toimi tapahtuman turnauspäällikkönä. Hänen johdollaan tapahtuma sujui tyylikkäästi SM-tason järjestelyin. Arve-Talvitie kiittää lämpimästi kaikkia yhteistyötahoja tapahtuman onnistumisesta:

– Monitaitoinen, sitkeä ja yhteen hiileen puhaltava VaLePan talkooväki. Respect mikä yhteisöllisyys! Olette timanttia.

– Lentopalloliiton SM-biitsien vastuuryhmä, kaikki sujuu joustavasti ja yhdessä tehden.

– Tampereen kaupunki, olosuhteet, rakentaminen ja purkaminen. On aivan timanttista ammattitaitoa.

– VaLePan joukkue, aivan mahtavaa nähdä, miten yhdessä tehdään töitä koko seuran eteen.

– Pallotytöt/kirjurit, jotka vetivät säästä ja pitkistä päivistä huolimatta koko viikonlopun hymyillen. Huipputiimi.

– Lisäksi vielä monta erityisalaa, jotka hoiditte oman osanne superisti! Musiikki ja sähköt, kuulutus, Ruutu+ jne. Iso kiitos!

– Ja vielä lukuisat yhteistyökumppanit, jotka mahdollistitte huippu tapahtuman järjestämisen!

Toni Flink vastasi tapahtuman ammattimaisesta tiedottamisesta. Tässä Flinkin raportti päätöspäivästä. Jutun lopusta löytyvät juniorisarjojen mitalistit. Linkin takaa voi ihailla myös Antti Saarimaan kuvasatoa. 

X