Elinan ja Hannan yhteistyö käynnistyi

Elokuun alusta on lomien jälkeen VaLePan toimistossa palattu jälleen arkeen. Toimitusjohtaja Elina Tiainen aloitti työt seurassa maanantaina. Urheilu- ja tapahtumajohtaja Hanna Arve-Talvitien kanssa he ovat yhdessä käyneet läpi seura-asioita. Nyt ensimmäisen viikon jälkeen on hyvä kysellä Elinan ja Hannan mietteitä.

1) Ensimmäinen viikko takana, miltä nyt tuntuu?

Paljon on tullut asiaa, jota nyt sitten palastellaan ja otetaan nurkka kerrallaan haltuun. On ollut mukavaa päästä tutustumaan niin ihmisiin kuin myös tekemisiin. Odotan kovasti, että pääsen juttelemaan talkoolaistemme ja yhteistyökumppaniemme kanssa ja saadaan kausi oikein kunnolla tohinalla käyntiin.

2) Olet vielä aika tuntematon monelle, kerro hieman kuka olet:

Olen asustellut Sastamalassa 18 vuotta ja käynyt käytännössä koko tuon ajan Tampereella töissä. On hauskaa, että nyt minulla on mahdollisuus olla töissä kotikaupungissa ja vieläpä työskennellä lentopallon parissa ja hyödyntää sitä osaamista jota olen aiemmissa töissäni hankkinut. Vaikka lentopallo ei ole ns. oma lajini, olen varsin liikkuvaista sorttia ja siksi urheilun pariin siirtyminen tuntui mukavalta ajatukselta.

3 Mitä odotat tulevalta kaudelta?

Sekä mielenkiintoisia pelejä että mukavia kohtaamisia VaLePalaisten, yhteistyökumppaneiden sekä muiden joukkueiden kanssa. Hannan kanssa jo lyömme viisaita päitämme yhteen ja mietimme erilaisia mahdollisuuksia keksiä mukavaa sisältöä tapahtumien yhteyteen.

4) Millainen työnjako teillä on Hannan kanssa?

Meillä on Hannan kanssa mukavasti ajatukset menneet yksiin näiden ensimmäisten päivien aikana ja olemme päässeet hyvään vauhtiin. Hanna jatkaa jatkossakin tapahtuma- ja urheilutoiminnastamme vastaavana, kun taas minun tontilleni menevät enemmän hallinnolliset ja talouteen liittyvät tehtävät. Yhdessä viemme eteenpäin yhteistyökumppanuuksien hankintaa ja verkostojen kanssa tehtävää yhteistyötä. Lisäksi ideoimme yhdessä uusia avauksia tapahtumapuolelle ja toisaalta olemassa olevien kehittämistä.

5) Mitä on odotettavissa sinun suunnaltasi?

Nyt on tärkeintä tutustua ja oppia, miten asioita on tähän asti tehty. Vasta kun on päässyt kunnolla sisään, näkee asioita, joihin voidaan miettiä tapoja tehdä eri tavalla. Syksyn aikana haluan tutustua niihin tahoihin, joiden kanssa teemme yhteistyötä ja kuulla heidän ajatuksiaan. Työ hallituksen kanssa pääsee vauhtiin vuosikokouksen jälkeen, jolloin myös yhteisiä tavoitteita päästään kirjaamaan yhdessä.

6) Mistä sinut löytää?

Työpäivien aikana joko VaLePan toimistolta tai tapaamasta kumppaneita. Iltaisin mitä luultavimmin Sastamalan lenkkipoluilta tai metsistä joko koiran kanssa tai ilman, pyörän selästä tai musiikin parista. Kun minuun törmää, kannattaa nykäistä hihasta niin opitaan tuntemaan.

7) Hanna, miten yhteistyönne on lähtenyt käyntiin?

Olemme ensimmäisellä viikolla yhdessä läpikäyneet VaLePan asioita. Seuran toiminta on laajaa ja niin myös erilaisia toimia on runsaasti. Olemme päässeet hyvään alkuun ja katsoneet seuratoiminnan vastuualueita. On hienoa, että voimme jakaa tehtäviä. Nyt minulle jää enemmän aikaa kehittää VaLePan urheilu- ja tapahtumapuolta. Elina keskittyy enemmän seuran taloudenhoitoon. Yhteistyö Elinan kanssa tuntuu luontevalta ja odotan innolla, että pääsemme yhdessä kehittämään VaLePaa edelleen.

X