VaLePan junioritoiminta uuteen yhdistykseen

VaLePa on kehittämässä seuran organisaatiota vastaamaan entistä paremmin sekä junioriurheilun että miesten Mestaruusliigan tarpeisiin. Seuran junioritoiminta siirtyy heinäkuun alussa perustettavaan uuteen yhdistykseen, JunnuValepaan. VaLePa on yksi uuden yhdistyksen perustajajäsenistä. Uusi yhdistys aloittaa toimintansa 1.7.2021.

Toiminnanjohtaja Hanna Arve-Talvitie vakuuttaa, että tiivis yhteistyö junnujen ja mestaruusliigajoukkueen välillä jatkuu tulevaisuudessakin. Tutut pukkihahmot ja punavalkoinen väritys ovat jatkossakin tallella sekä junnujen että liigamiesten pelipaidoissa. Seurat solmivat yhteistyösopimuksen, jossa JunnuValepa saa käyttöoikeuden VaLePa-brändiin. 

– Uudistus mahdollistaa molemmille osapuolille täyden keskittymisen omiin tehtäviinsä ja junioriseurassa päätöksenteko on lähempänä harrastajia. JunnuValepassa voidaan jatkossa päättää esimerkiksi joukkueiden toimihenkilöiden nimeämisestä aiempaa mutkattomammin, junnujaoston puheenjohtaja Veli Ollila kertoo.

Vuosia emoseuran jaostona toiminut JunnuValepa saa muutoksessa lisää valtaa, mutta myös vastuuta. Vammalan Lukion ja Saskyn Lentopallolinja siirtyy JunnuValepan vastuulle. Linjan valmennuksesta tulee vastaamaan seurassa junioripäällikkönä aloittava Jani Huoponen. Samoin alempien aikuisten sarjojen joukkueet toimivat JunnuVaLePan kautta, koska niiden pelaajat ovat juniori-ikäisiä.

Lisätietoja antavat:

Hanna Arve-Talvitie p. 040 531 45 95
Veli Ollila p. 050 305 5075

X