Oikea Virtuaalipeli VaLePa vastaan VaLePa netissä selostajina Antti Esko ja Jarmo Korhonen

Vanhoja lentopallovideoita on tullut katseltua tässä koronatauon aikana. Nyt pitkästä aikaa saamme perjantaina nauttia tuoreesta lentopallopelistä. VaLePan Mestaruusliigajoukkue jaetaan kahteen tasaväkiseen joukkueeseen. Nyt on mahdollista nähdä kertaheitolla kaikki joukkueen jäsenet tositoimissa.

– Joukkue on harjoitellut hyvin koko koronatauon, pääosin kaksi kertaa päivässä arkisin. On ilo huomata, että joukkueen harjoittelumotivaatio on korkealla. Ollaan päästy harjoittelemaan ihan perusasioita, joita ei tiiviissä ottelurytmissä ehditä tehdä. Lisäksi olemme pystyneet keskittymään myös fysiikkaharjoitteluun, arvioi päävalmentaja Janne Kangaskokko.

– On hienoa päästä välillä pelaamaan tiiviin harjoittelun ohessa. Tästä tulee mielenkiintoinen peli, koska pelataan kokoonpanoilla, joita ei ennen ole nähty, kertoo Mikko Esko.

Huhuja on kuulunut, että jopa Olli Kunnari saattaisi ole pelissä mukana. 

Perjantaina klo 18.00 VaLePa – VaLePa. Koronarajoitusten vuoksi ei yleisö pääse paikalle, mutta peliä voi seurata VaLePan somekanavilta YouTube ja Facebook sekä Tyrvään Sanomien verkkosivujen kautta. 

Ottelun selostavat Antti Esko ja Jarmo Korhonen.

Tue VaLePan joukkuetta maksamalla virtuaalilippu 15€ suoraan VaLePan tilille: FI02 5660 0640 0365 13

Virtuaalilippuja on jo ostettu hyvä määrä, iso kiitos!

X