VaLePa tarjoaa Lentopallon ystäville Itsenäisyyspäivän illanvieton

VaLePa jatkaa Teknikum Cupin  puolivälieriin ja tarjoaa Lentopallon ystäville Itsenäisyyspäivän Illanvieton 6.12.2020 klo 17.00! VaLePan virtuaaliottelu pidetään edelleen avoimena ja jokaisella on mahdollisuus tukea/kannustaa joukkuetta maksamalla virtuaalilipun 15€ suoraan VaLePan tilille: FI02 5660 0640 0365 13 . Virtuaalilippuja on jo ostettu hyvä määrä, iso kiitos!

VaLePa ja lentopalloseura Etta ovat yhdessä sopineet 6.12.2020 pelattavaksi tarkoitetun miesten mestaruusliigapelin siirrosta pelattavaksi myöhempään ajankohtaan keväällä. Ottelun oli tarkoitus olla myös Teknikum Cupin  neljännesvälierä ottelu. Etta luopuu vallitsevan tilanteen takia kyseisestä Cup kilpailusta ja näin ollen VaLePa jatkaa puolivälieriin. 

VaLePan joukkue haluaakin tarjota kaikille tukijoille, faneille ja lentopallon ystäville Youtube –kanavalla sekä seuran some –sivuilla Itsenäisyyspäivän illanvieton klo 17.00 alkaen. Tule seuraamaan joukkueen ajatuksia ja kommentteja kauden highlightseista ja tulevaisuuden suunnitelmista.

X