VaLePa osallistuu Mestarien liigaan Ford Store Levoranta SASTAMALA nimellä!

Suomen Lentopalloliitto on esittänyt VaLePaa Euroopan lentopalloliitolle (CEV) Mestarien liigaan Suomen edustajaksi rankingykkösenä Hurrikaani Loimaan kieltäydyttyä paikasta.

VaLePan seuraorganisaatiolla on valmius osallistua Mestarien liigaan. Suomalainen lentopallo tarvitsee kehittyäkseen kovia kansainvälisiä pelejä. Mestarien liigaan osallistuvat kovimmat eurooppalaiset joukkueet ja VaLePa on näin osaltaan kehittämässä suomalaista lentopalloa.

Koronavirus asettaa osallistumiselle ja pelaamiselle uudenlaiset vaatimukset. – CEV huomioi Euroopan cupien järjestelmässä covid-19 mahdolliset vaikutukset ja reagoi muutoksiin tarpeen mukaan, kertoo VaLePan toiminnanjohtaja Hanna Arve-Talvitie. 

– VaLePa toimii CEV:in sekä viranomaisohjeiden mukaisesti ja seura pystyy reagoimaan muuttuviin tilanteisiin nopeasti, Arve-Talvitie vakuuttaa.

Lentopalloliiton tiedote:

Lentopalloliiton hallitus vahvisti perjantaina VaLePa Sastamala Tampereen suomalaiseksi miesjoukkueeksi Mestarien liigaan. Paikka tuli avoimeksi, kun Hurrikaani-Loimaa ilmoitti, että se ei lähde tässä tilanteessa mukaan kilpailuun koronaviruspandemian vuoksi.

Euroopan Lentopalloliitto CEV on suunnitellut Mestarien liigan pelaamista lähtökohtaisesti totutulla formaatilla, ottaen kuitenkin huomioon pandemian aiheuttamat haasteet sekä mahdolliset muutokset ottelutapahtumien järjestämiseen eri maiden pandemiatilanteiden mukaan.

Suomesta Valepan lisäksi Eurocupeihin miehissä osallistuu Kokkolan Tiikerit, joka on ilmoittautunut Challenge Cupiin. Naisissa Mestarien liigassa pelaa LP Viesti, CEV Cupissa Pölkky Kuusamo sekä LP Vampula ja Challenge Cupissa Hämeenlinnan Lentopallokerho.

Eurocupien arvonnat suoritetaan elokuun jälkipuoliskolla. .

X