Arttu Lehtimäki Hurmoksen passariksi

VaLePan juniorivalmennuksen kasvatti Arttu Lehtimäki siirtyy Karelian Hurmoksen passariksi. Artun juniorivalmennuksesta vastasi kova kolmikko Arto Mäkinen, Harri Lehtimäki ja Pertti Korpela. Asiantuntevalla valmennuksella Artun joukkueesta nousi yhteensä peräti neljä pelaajaa, joille tuli liigakokemusta, Arttu, Sakari Mäkinen, Olli-Pekka Palomäki ja Tuomas Tihumäki. 

Arttu nousi ensimmäistä kertaa liigajoukkueen riveihin jo 18-vuotiaana syksyllä 2014. Kaudesta 2017-18 lähtien Arttu on muodostanut VaLePan passarikaksikon Mikko Eskon kanssa. Arttu on tehnyt kovasti töitä myös joukkueharjoitusten ulkopuolella ja kehitys on ollut selkeästi nousujohteista.

– VaLePa on ollut hieno paikka kehittyä niin juniorina kuin aikuisenakin. Kovatasoisen joukkueen tasokkaat treenit ovat kehittäneet. Jokaiseen harjoitukseen pitää valmistautua niin kuin peliin menisi. Ne ovat kuitenkin näytön paikkoja, Arttu kertoo VaLePa-ajasta. -Mestaruudet ja Mestarien liiga ovat olleet unohtumattomia hetkiä. Olen kiitollinen ajastani VaLePassa ja koen olevani valmis ottamaan vastaan uusia haasteita Hurmoksen riveissä. Olen innoissani, Arttu päättää.

Kiitos Arttu panoksestasi VaLePassa ja menestystä uusiin haasteisiin. 

X