Tarvitsemme yhteisiä ponnistuksia

VaLePa, suomalaisen lentopallokulttuurin kärkiseuroja, on tiukassa tilanteessa. Kesken jäänyt kausi tuotti noin 150 tuhannen euron loven seuran talouteen. VaLePan joukkue lähti vastuullisesti tukemaan haastavaa tilannetta. Jotta upea, 42-vuotias lentopallotarina jatkuisi tulevaisuudessa katkotta, tarvitaan kaikkien yhteistyökumppaneiden ja seuran fanien ehdoton tuki.

Urheilullista peli-iloa

Urheilullisesti VaLePan sopimustilanne on vahva. Seuralla on jo nyt koossa joukkueelle vahva runko pelaajista, jotka ovat sitoutuneet viemään menestystarinaa eteenpäin. Mikko Eskon johdolla pelaava joukkue haluaa tarjota erityisesti sastamalalaisille ja kaikille urheilusta nauttiville peli-iloa. Seuran laaja kasvatus- ja juniorityö jatkuu tasokkaana edelleen.

Avainpelaaja on jäsen, joka tukee VaLePaa ja paikallisia yrityksiä

VaLePan liigajoukkuetta ja lähes 300 junioria voi tukea liittymällä Avainpelaajaksi tai Ykköshakkuriksi. Samalla osallistuja liittyy seuran jäseneksi. Lisäksi käyttämällä runsaita jäsenetuja tukee paikallisia yrityksiä. Seuran jäsenyys tarjoaa rahanarvoisia etuja kahteenkymmeneen sastamalalaiseen yritykseen. Jokainen jäsen on seuran tulevaisuuden kannalta Avainpelaaja. 
Avainpelaaja 35€ (sis.25 euron jäsenmaksun)
Ykköshakkuri 100 € (sis.25 euron jäsenmaksun)
Osallistujien nimet julkaistaan VaLePan nettisivuilla

Valitsemasi maksun voit maksaa www.seat4.me tai ilmoittamalla tietosi VaLePan nettisivujen kautta tai maksamalla suoraan maksamalla suoraan VaLePan tilille FI02 5660 0640 0365 13 (kirjoita viestikenttään jäsenmaksu ja oma nimesi, jos et halua nimeäsi näkyviin jätä viestikenttä tyhjäksi).

Nautinnollinen ottelutapahtuma #onemoretime

Lentopallolegendat Olli Kunnari ja Mikko Oivanen päättävät upean uransa. Haluamme kunnioittaa heidän uraansa suuren yleisön edessä. Ottelutapahtuman kaavailtu ajankohta on elokuussa. Nämä Kultaisen sukupolven pelaajat saavat varmasti otteluun mukaansa oman aikansa maajoukkuepelaajia. Ottelutapahtuma tarjoaa seuran ja lentopallon ystäville mahdollisuuden yhdessä tukea lentopallokulttuuria. Ottelutapahtuma tullaan avaamaan lähiviikkoina.

Uskollisia yhteistyökumppaneita

Monet seuran yhteistyökumppanit ovat luvanneet olla mukana talkoissa varmistamassa yhdessä seuran fanien kanssa, että VaLePan tarina jatkuu Sastamalan näkyvimpänä lipunkantajana. Seuran tukeminen vaikeassa tilanteessa on sijoitus tulevaisuuteen. Urheilun tuottama yhteinen ilo jatkuu vaikeiden aikojen jälkeen.

Lisätiedot: VaLePan toiminnanjohtaja Hanna Arve-Talvitie
hanna@valepa.fi
040 531 4595

X