Matti Alatalo Karelian Hurmoksen päävalmentajaksi

Matti Alatalo liittyi viime kesänä VaLePan valmennustiimiin, liigajoukkueen kakkosvalmentajaksi ja 1-sarjajoukkueen päävalmentajaksi. Valinnan takana oli päävalmentaja Janne Kangaskokko, joka saamansa palautteen perusteella oli vakuuttunut, että Matti on juuri oikea aisapari hänelle. Kauden aikana Karelian Hurmos kiinnitti huomiota nuoren energisen Matti Alatalon valmennustyöhön. Käytyjen neuvottelujen jälkeen Hurmos ja Matti Alatalo pääsivät sopimukseen ja Alatalo aloittaa kesällä Hurmoksen päävalmentajana. Alatalo täyttä kesällä 25 vuotta ja on liigan nuorin päävalmentaja kautta aikain.

– Lähden odottavin mielin päävalmentajaksi, se on uusi haaste ja mahdollisuus. Tämän kauden aikana olen oppinut paljon. Olen saanut työskennellä ammattilaisten kanssa ja nähdä miten ammattilaiset toimivat ja miten toimii huippuorganisaatio. Myös kokeneilta pelaajilta olen oppinut ja saanut paljon. Yhteistyö Janne Kangaskokon kanssa on ollut antoisaa. Kiitos tästä ajasta, arvioi Alatalo VaLePa-aikaansa.

Matti on tehnyt erittäin hyvää työtä valmentajana niin VaLePassa kuin myös Lentopallolinjalla. Valmennettavilta on tullut runsaasti hyvää palautetta Matin hyvin valmistelluista treeneistä sekä pelaajien käsittelystä. Siksi ei ole ihme, että häntä ollaan viemässä suurempiin ympyröihin. VaLePa kiittää kuluneesta kaudesta ja toivottaa kaikkea hyvää valmentajan uralla tästä eteenpäin. Koskaan ei tiedä, jos tiet kohtaavat jossain kohtaa.

X