VaLePa jatkoi voittoputkeaan Raisiossa

Loimu – VaLePa 0-3 ( 20-25, 16-25, 24-26 )

VaLePa aloitti ottelun tehokkaasti kovalla syöttöpelillä. Heti erän alkuun pukkipaidat repäisivät 4 pisteen eron ja Loimu turvautui ensimmäiseen aikalisään tilanteessa 8-4 VaLePan johtoasemassa. Tätä eroa Loimu ei pystynyt enää kuromaan kiinni VaLePan jatkaessa kovaa omaa peliään. Näin ollen ensimmäinen erä VaLePalle luvuin 25-20. Ensimmäisen erän tehokkain oli keskitorjuja Mikko Karjarinta 4/+4.

Toista erää mentiin tasaisesti tilanteeseen 6-6. Tämän jälkeen pukkipaidat jatkoivat jälleen kovia otteitaan erityisesti hyökkäyspuolellaan. Mikko Esko pyöritti peliä monipuolisesti ja Erik Sundbergin, Mikko Oivasen ja David Pettersonin tehokkaan hyökkäämisen avittamalla VaLePa siirtyi 16-11 johtoasemaan. Loimu ei saanut toisessa erässä otetta VaLePan hyökkäyspelaamisesta ja näin ollen pukkipaidat etenivät selkeään erävoittoon luvuin 25-16. 

Kolmas erä oli jälleen VaLePan hallintaa. Kova syöttöpeli sekä tehokas hyökkääminen jatkui laajalla rintamalla. Loimu ei vieläkään saanut oikein horjutettua VaLePan pelaamista ja erää mentiin pukkipaitojen hallinnassa tilanteeseen 21-15 asti. Tämän jälkeen Loimu vielä sai uuden vaihteen omaan pelaamiseen. Pari kovaa ässäsyöttöä, pari pukkipaitojen hyökkäysvirhettä ja näin oltiin jo tilanteessa 23-23! Pukkipaidat eivät kuitenkaan hätääntyneet, vaan jatkoivat vahvaa tekemistään pienen notkahduksen jälkeen. Loistavan pelin tähän asti pelannut Mikko Esko päätti lyödä pelin viimeisen pallon lattiaan ja näin ollen erä VaLePalle 26-24 ja samalla koko ottelu erin 3-0.

VaLePan pistemiehet:Erik Sundberg 13/+8, Mikko Oivanen 12/+4, Niko Suihkonen 11/+4, David Petterson 10/+7 ja vielä passari Mikko Eskon tilasto 9/+8.Loimun pistemiehet: Tamir Hersko 11/+5, Windson Ferreira 8/+5, Trent O`Dea 7/+5

X