Rami Rekomaa Tiikereiden matkassa Vexve Areenalle

Ennakon lopuksi Hannu Moilasen kuvia sunnuntain Hurmos-pelistä

VaLePa-fanit muistavat vieläkin viime kevään äärimmäisen jännittävän puolivälierien ottelusarjan Kokkolan Tiikereitä vastaan. Tiikerit ryösti heti kotiedun itselleen ja sitten pelattiin veitsi kurkulla välieräpaikasta, joka ratkesi viidennessä pelissä Kokkolassa pukkipaitojen voitolla 3-2. VaLePan ja Tiikereiden ottelut ovat aina olleet värikkäitä, mutta rehtejä kamppailuita.

Tiikerit saapuu ensi lauantaina Vexve Areenalle. Erityisen mielenkiintoista on saada ex-VaLePa Rami Rekomaa Sastamalaan vieraaksi. Rami siirtyi viime keväänä kesken kauden VaLePasta lainapelaajaksi Kokkolaan ja uhmasi tosissaan VaLePaa puolivälieräkamppailuissa. Nyt Ramilla on ehjä harjoittelukesä takana ja hän pelottavan hyvässä kunnossa, sunnuntaina Ettaa vastaan 14/+11, hyökkäysteho 62% ja 3 torjuntaa. Markus Kaurto on kulkenut samoja junioripolkuja Ramin kanssa ja nyt kaverukset käyvät kovaa kamppailua verkon eri puolilla.

Tiikerit pelasi nousujohteisen kauden Mikko Keski-Sipilän valmennuksessa ja hän jatkaa edelleen. Anton Välimaa kuuluu Suomen nuorten passareiden eliittiin, monipuolisen pelinrakentelun lisäksi hän on erinomainen puolustuspelaaja. 

Maajoukkueen toisen liberon pelipaikasta käydään kovaa kamppailua Tiikereiden Niklas Breilinin ja VaLePan Aleksi Mutkan välillä. Lauantaina nähdään poikkeuksellisen mielenkiintoinen PROlibero-kisa näiden kahden huipputaiturin välillä.

Tiikereiden Jiri Hänninen on joukkueen tärkeimpiä pelaajia, hyvä vastaanottaja sekä tehokas ja taitava hyökkääjä. Hän on hyvin samantyyppinen pelaaja kuin Niko Suihkonen. Mielenkiintoinen taistelupari, kannattaa seurata.

Sunnuntaina oli ilo seurata VaLePan nuorten miesten esiintymistä. Passari Arttu Lehtimäki löysi rohkeasti hyökkääjät, Mikko Karjarinta sai keskelle 12 passia ja teki niistä 6 pistettä. Aaro Nikula pelasi kesän loukkaantumisen jälkeen ensimmäisen koko pelin kotisalissaan. Iskuihin on löytynyt kesän aikana lisää potkua. Erik Sundberg 202 cm, Mikko Karjarinta, 210 cm ja Aaro Nikula, 212 cm muodostavat etukentällä komean torjuntamuurin, mikä jo olemuksellaan pakottaa vastustajan virheisiin. 

Sunnuntaina nähdään, millaiset kuusikot Janne Kangaskokko ja Mikko Keski-Sipilä marssittavat kentälle. Joka tapauksessa nähdään mielenkiintoisia taistelupareja. 

VaLePa Sastamala Tampere – Kokkolan Tiikerit la 26.10. klo 17.00 Vexve Areena. Otteluisäntä YIT

YIT-Luomme parempaa elinympäristöä

Kehitämme ja rakennamme asuntoja ja asumisen palveluja, toimitiloja ja kokonaisia alueita. Lisäksi olemme vaativan infrarakentamisen erikoisosaaja ja päällystäjä. Tavoitteenamme on yhdessä asiakkaidemme kanssa luoda entistä toimivampia, vetovoimaisempia ja kestävämpiä kaupunkeja ja elinympäristöjä. YIT on suurin suomalainen ja merkittävä pohjoiseurooppalainen rakennusyhtiö. Kehitämme ja rakennamme asuntoja, toimitiloja ja kokonaisia alueita. Lisää https://www.yitgroup.com/fi/tietoa-yitsta

X