Sylvään koulu, VaLePa ja Isku

Syyspäivän ratoksi Sylväälle

Koko VaLePan 41-vuotisen historian ajan VaLePa ja Isku ovat kohdanneet lähes joka kausi. Legendaarisissa otteluissa on aina riittänyt tunnelmaa, kun lähinaapurit ottavat mittaa tosistaan. Välillä on iloittu voitoista, välillä nielty tappion katkeraa kalkkia. Erityisesti Sylvään koulun leijonanluolassa on tunnelma aina ollut tapissa. Mieleenpainuvin kamppailu käytiin 4. huhtikuuta 2011. VaLePa ja Isku kamppailivat pääsystä finaaliin kuudennessa välieräpelissä. Sarja oli katkolla VaLePalle, mutta Isku johti erin 2-1 ja oli selkeästi viemässä neljättä erää vielä kahdenkymmenen pisteen tienoilla. Iskulle tuli virhesuma ja toisaalta pukkipaidat ottivat tärkeitä torjuntoja. Erä jatkopisteillä kotiin ja selkeä voitto viidennessä erässä. Täpötäysi Sylvään katsomo hurrasi haltioituneena VaLePan ensimmäistä finaalipaikkaa. 

Tänään on jälleen mahdollista kokea Sylvään tunnelma VaLePan ja Iskun kohtaamisessa klo 15. Otteluisäntä MeidänBoxi, http://www.meidanboksi.fi.. Liput 5,-, kausikortilla ja Junnuvalepa kortilla sisään ilmaiseksi.

X