VaLePan ottelut ja pelipaikat

50 päivää Mestaruusliigan alkuun

Tänä syksynä Mestaruusliiga käynnistyy poikkeuksellisen varhain, jo 26.9. VaLePan ensimmäinen vastustaja on aina mielenkiintoinen Hurrikaani. Näistä peleistä voi jo puhua paikallisderbynä, joissa on väriä ja tunteita. 50 päivää, 50 yötä.

Tällä kaudella 10 joukkuetta pelaa nelinkertaisen sarjan, pelejä on 36, neljä peliä enemmän kuin viime kaudella.

VaLePan toiminnanjohtaja Hanna Arve-Talvitie kertoo seuran tulevaisuuden kehittämistavoitteista. – VaLePan tavoitteena on kasvaa ja kehittyä seurana seuraavalle tasolle ja samalla mahdollistaa huipputapahtumien kautta lentopallokulttuurin vahvistumisen eri paikkakunnille. Tulevalla kaudella pelaamme Tampereella jo viime kauden totuttuun tapaan osan peleistä. Kauppi Sports Center on osoittautunut erinomaiseksi pelipaikaksi. Siellä on hyvä pelihalli ja yleisölle on tarjolla kaikki palvelut sekä helpot kulkuyhteydet. 

– Lisäksi uusina pelipaikkakuntina tulevat Forssa ja Imatra. Forssassa on olemassa taustalle hyvä lentopallokulttuuri ja yhteistyössä pyrimme luomaan menestyksekkään tapahtumaottelun paikkakunnalle. Forssan yli 1000 katsojaa vetävä Feeniks Areena on korkeatasoinen pelipaikka. Ottelu järjestetään yhteistyössä Koijärven Kunnon kanssa, osa lippu- ja ottelutuloista menee heidän toimintansa kehittämiseen. Seuralla on vahvat perinteet, maajoukkuepelaaja Samuli Kaislasalo Koijärven Kunnon kasvatteja, toteaa Arve-Talvitie. 

Seura haluaa olla mukana myös kehittämässä lajiyhteistyötä – Imatra puolestaan mahdollistaa yhteistyön ylin lajirajojen, sillä pesäpalloseura IPV toimii tapahtumaottelun vastuujärjestäjänä. Pyrimme luomaan yhteistyössä myös tukiverkoston lentopallon kehitykselle Imatralla. Luomalla uutta, pystymme kehittämään lajia ja seuraamme eteenpäin, Arve-Talvitie päättää.

VaLePa pelaa Imatralla 23.11. 2019 Vantaa Ducksia vastaan ja Forssassa 26.2. 2020, vastustajana Raision Loimu. Tampereella Kauppi Sports Centerissä kohdataan 9.11. Savo Volley, 14.2. 2020 Akaa Volley ja 23.2. Tiikerit.

VaLePan joukkue kaudella 2019-2020

X