VaLePa kampanjapäivä 7.8. klo 10-18 toimistolla

Back to Volleyball
Vielä on kesää jäljellä, mutta elokuussa koulujen alkaessa palataan vähitellen arkirytmiin. On aika todenteolla suunnata katseet tulevaan lentopallokauteen. Mestaruusliigan pelit alkavat 26.9. kotipelillä Hurrikaania vastaan. VaLePan joukkueessa on tuttu runko, mutta sopivasti uusia mielenkiintoisia pelaajia.

VaLePa järjestää kampanjapäivän keskiviikkona 7.8. klo 10-18. Toimistolla on tarjolla kaikkea kivaa, valepatuotteita huipputarjouksilla, valepalukujärjestyksiä yms. Numeroitujen kausikorttien myynti alkaa. Voit varata viime kauden paikan 30.8. asti. Samoin 79 euron kampanjamyynti jatkuu. Jos sinulla on tallessa vanha kortti, ota se mukaan. Saamme aktivoitua sen kaudelle 2019-2020.  Tarkemmat tiedot kausikorteista tästä linkistä kausikortit.

Otteluohjelma.jpeg
Kampanjapäivä.jpeg
Kausikorttikampanjahaaste mainos.jpeg

X