Ford Levoranta SASTAMALA lentopallon europeleihin

VaLePa on pelannut yhtäjaksoisesti europelejä kaudesta 2012-2013 alkaen. Europelejä joukkueella on kaikkiaan peräti 73. Kaudesta 2017-2018 VaLePa on osallistunut Mestarien liigaan jokaisella kaudella. Joukkueen nimenä on ollut Ford Levoranta SASTAMALA. VaLePan strategiassa yhtenä kohtana on tavoitteena kehittää kansainvälisellä toiminnalla suomalaista lentopalloa. Siksi VaLePassa on pidetty tärkeänä osallistumista eurocupeihin. Myös pelaajille europelit ovat tärkeitä heidän kehittymisensä kannalta ja ne ovat näyteikkuna. Positiivisten kokemusten myötä VaLePa seurana haluaa edelleen osallistua eurocupeihin.

Tulevalle kaudelle on Suomelle jaossa rankingpisteiden perusteella miehissä yksi Mestarien liigan paikka ja kaksi Challenge Cupin paikkaa. Mestarijoukkue Hurrikaani on päättänyt olla osallistumatta Mestarien liigaan. Siihen sarjaan saa osallistua vain maan mestarijoukkue. Challenge Cupiin osallistuvat VaLePa ja Akaa-Volley.

Europelien otteluohjelma arvotaan 16.7. ja silloin selviää Ford Levoranta SASTAMALAN vastustaja. FLS on hakenut osallistumisoikeutta CEV Cupiin ja tuolloin selviää, olisiko seuralla mahdollisuus saada oikeus osallistua CEV Cupiin.

Terveisin

X