Sastamala Open näkyy kaupunkikuvassa keskiviikosta lähtien

VaLePa järjestää yhdessä JunnuValepan ja Sastamalan kaupungin kanssa jo yhdeksännen kerran beach volleyn SM-osakilpailun 12.- 16.6. 2024. Päähuomion saavat luonnollisesti naisten ja miesten pääsarjat Kaalisaaressa perjantaista alkaen. Ottelut huipentuvat sunnuntain finaaleihin, miehet kello 15 ja naiset kello 18. Muiden sarjojen pelejä pelataan Kaalisaaren lisäksi myös Vinkin vapaa-aikakeskuksessa. Alle 14-vuotiaat aloittavat pelit jo keskiviikkona ja alle 18-vuotiaat jatkavat torstaina. Ilmoittautuneiden joukossa on ihailtavan paljon myös JunnuValepan junioreita. Kakkos- ja kolmostason JNBT ja JNCT biitseissä on  myös runsaasti osallistujia ja muutamia mielenkiintoisia, tuttuja pelaajia lentopallokentiltä. Joukkueet, otteluohjelma, tulokset yms. löytyvät tästä linkistä https://beachvolley.torneopal.fi/.

Turnausvastaava Hanna Arve-Talvitie odottaa jälleen hienoa urheilutapahtumaa.

– Sastamala Open on iso ja merkittävä urheilutapahtuma. Sastamala Openissa kilpaillaan beach volleyn SM-osakilpailussa kymmenessä eri sarjassa ja ilmoittautuneita pelaajia on yli 400.  Heidän mukanaan tulee vanhempia, tukijoukkoja, huoltajia ja myös katsojia peleihin. Tämä näkyy viikon aikana myös katukuvassa. VaLePalla on vankka yhdeksän vuoden kokemus tapahtuman järjestäjänä. Järjestelyissä on mukana satakunta VaLePan ja JunnuValepan talkoolaista sekä viisi OP-kesäduunin kautta palkattua työntekijää. Tervetuloa kesäiseen, rentoon urheilutapahtumaan!

Turnauksen aikataulu. Pelipaikat Kaalisaari ja Vinkin vapaa-aikakeskus 

12.6.2024 U14 Beach Volley 
13.6.2024 U18 Beach Volley
14.6. 2024 JNCT, naiset
14.6. 2024 JNCT, miehet
15.6.2024 JNBT naiset
16.6.2024 JNBT miehet
14.6.2024 Aikuisten SM Beach Volley osakilpailu karsinta
15.6.2024 Aikuisten SM Beach Volley osakilpailu 
16.6.2024 Aikuisten SM Beach Volley sijoituspelit ja finaalit

Toni Flinkin kattava ennakko pääsarjoista.

X