Tänään jatketaan, VaLePa – Hurmos klo 18.30 Vexve Areena. Otteluisäntä OP Sastamala

Kiitos kaikille teille, jotka olitte mukana eilisessä pelissä. VaLePa tilittää UNICEFIN keräykseen 401 euroa avustustilille, jolla autetaan Ukrainan lapsia.

Eilen nähtiin Vexve Areenalla todella keskittynyt VaLePan joukkue. Kaikki suoritukset olivat varmoja ja virheitä tuli vähän. VaLePa onnistui nimenomaan joukkueena ja jokainen hoiti mallikkaasti oman roolinsa joukkueen eteen. Jos haluat lukea vielä eilisen pelin raportin, se löytyy täältä https://www.valepa.fi/2022/03/16/pukkipaitojen-fokus-tiukasti-pelissa/. Ja täältä löytyy ottelutilasto

VaLePan huippuluokan pelaaminen sai Karelian Hurmoksen näyttämään vastaantulijalta. Se ei ole kuitenkaan koko totuus. Lentopallossa voimasuhteet voivat muuttua ja Hurmos on todellakin osoittanut VaLePaa vastaan kykynsä. Pukkipaitojen pitää illalla olla taas hyvinkin tarkkana, sillä valmentaja Matti Alatalo vakuutti lehdistötilaisuudessa, että tänään nähdään parempi Hurmos.

OP Sastamalan toimitusjohtaja Janne Pohjolainen tuo otteluisäntänä oman joukkueensa tänään kannustamaan VaLePan joukkuetta voittoon. Eilen Pikkupukkien Fanikatsomo toi oman hienon lisänsä katsomoon. Muutenkin sai taas huomata, että tyrvääläisten asiantunteva yleisö herää näissä jatkopeleissä kannustamaan innokkaasti. Tule sinäkin nauttimaan tunnelmasta ja kannustamaan pelaajat huippu suorituksiin.

X