Poika ja pallo

Kuvassa on iloinen ja innostunut poika. Silmät loistavat iloa, Mikko on saanut joulupukilta toivomansa oikean lentopallon. Mikko oli syyskuussa täyttänyt 3 vuotta ja kuvasta on aikaa lähes 40 vuotta. Kukaan ei voinut kuvitella, mitä tuo lahja tuo tullessaan. Pallottelu alkoi siitä hetkestä ja sitä iloa on riittänyt, kodin jälkeen VaLePan ja Vammalan Kisan juniorijoukkueissa, liigassa, maajoukkueessa ja 14 vuoden ajan ulkomailla. Ja vielä paluu kotiseudulle omaan seuraan VaLePaan ja myös paluu maajoukkueeseen.

Keskiviikon Pohjois-Makedonia pelissä tuli Mikolle täyteen 300 maajoukkuepeliä ja tänään Mikkoa muistettiin saavutuksesta. Vain takavuosien passarilla Kari Kalinilla on enemmän maajoukkue-edustuksia, 312.

Hieno saavutus, onneksi olkoon! Kovakuntoisen juonikkaan passarin ura jatkuu iloksemme edelleen.

X