Etsimme tiimiimme myyntipäällikköä

VaLePa on pirkanmaalainen lentopallon 40-vuotias ammattilaisseura. VaLePa tunnetaan edustusjoukkueen huippusuoritusten kautta koko Suomessa ja Euroopassakin. Menestyksen on mahdollistanut tavoitteellinen yritysyhteistyö, yhteen hiileen puhaltava talkooväki, Suomen suurin lentopallojunioriseura ja innokas fanikulttuuri. Seuran tavoitteena on myös tulevaisuudessa kehittyä, laajentua ja luoda uutta. VaLePan edustusjoukkue pelaa nimellä

VaLePa SASTAMALA-TAMPERE

ja se on tuonut kotimaisen mestaruussarjan sekä eurooppalaisten sarjojen otteluita Tampereelle uuteen Kauppi Sports Centeriin. Laajentuminen Pirkanmaan talousalueelle on luonut yritysasiakkaillemme loistavan mahdollisuuden näkyvyyteen niin kotimaassa kuin ulkomaillakin. Lisäksi olemme tarjonneet yritysasiakkaidemme asiakas- ja sidosryhmätilaisuuksiin tasokkaat business lounge palvelut viihdyttävän ja vauhdikkaan lajin parissa.

MYYNTIPÄÄLLIKKÖ

Jatkamme laajentumista Pirkanmaan talousalueen yrityksiin ja tarvitsemme myyntivoimaa yritysasiakasmyyntiin ja tapahtumamarkkinointiin. Työ edellyttää aktiivista ja oma-aloitteista yhteydenpitoa nykyisiin ja potentiaalisiin yritysasiakkaisiin Pirkanmaalla. Haemme henkilöä, jolla on kaupallista kokemusta ja mieluiten tapahtumamyyntiin liittyvää tuntemusta. Valmiit kontaktit Pirkanmaan alueen yrityksiin ovat tehtävässä eduksi.

Tarjoamme valittavalle henkilölle kehitysmahdollisuudet ja näköalapaikan kansainvälisen urheilulajin huipulla.

Lisätietoja tehtävästä antaa VaLePan toiminnanjohtaja Hanna Arve-Talvitie, 040 531 4595.

Hakemukset 25.8.2019 mennessä osoitteeseen hanna@valepa.fi.

X