Katsoja menehtyi eilen sairauskohtaukseen Hurrikaani-pelin jälkeen

Eilinen peli sai järkyttävän ja murheellisen lopun, kun Hurrikaani Loimaan fanikuljetuksessa ollut henkilö kuoli fanibussissa sairauskohtaukseen. Henkilö sai heti ensiapua bussissa, ensihoito ja mediheli olivat nopeasti paikalla. Mutta valitettavasti mitään ei enää ollut tehtävissä ja henkilö menehtyi.

Tapaus koskettaa kovasti niin Hurrikaanin kuin VaLePankin kannattajia. Pelissä kamppaillaan toisiaan vastaan kovastikin, mutta tällaisessa tilanteessa lentopalloyhteisö toimii yhdessä yhteisen päämäärän hyväksi.

VaLePa tarjoaa kriisiapua halukkaille. Yhteydenotot Hanna Arve-Talvitie 040 5314595, hän ohjaa eteenpäin kriisiapuun.

VaLePa Sastamala Tampere ottaa osaa suruun ja toivoo voimia omaisille sekä Hurrikaani Loimaan yhteisölle.

Hurrikaani Loimaan tiedote

X