VaLePan kausikorttien myynti alkaa keskiviikkona 23.8.2023 klo 10.00 VaLePan toimistolla!

Kausikortin voi varata VaLePan nettisivuilla olevalla tilauslomakkeella, poikkeamalla VaLePan toimistolla tai ostamalla Lippu.fi -sivustolta.

VaLePalla on myynnissä numeroituja-  ja numeroimattomia -kausikortteja sekä Bisnesklubi -kortteja.

Bisnesklubikortti sisältää klubiohjelman ravintola Wareliuksessa, ruokailun, oman autopaikan sekä sisäänpääsyn takaoven kautta jonottamatta.

Kausikorteista voit kysyä lisää infoa toimistoltamme!

Kausikorttien hinnat runkosarjaan kaudella 2023-2024:

Runkosarjan ottelut

230 € numeroitu kausikortti, aikuinen

170 € numeroitu kausikortti, eläkeläinen

120 € numeroimaton kausikortti

100 € jäsenelle, numeroimaton kausikortti

Bisnesklubikortti runkosarja 1250 € / henkilö

Otteluita muilla paikkakunnilla pelataan runkosarjassa korkeintaan 3.

Kausikortit sisältävät sisäänpääsyn harjoitusotteluihin ja runkosarjan kotiotteluihin sekä mahdollisiin Suomen Cupin kotiotteluihin. Numeroidut kausikortit eivät käy Mestaruusliigan playoff -otteluihin ja Mestarien liiga / Euro cup otteluihin.

Bisnesklubikortti sisältää sisäänpääsyn kaikkiin otteluihin.

VaLePan toimisto on avoinna viikolla 34 seuraavasti:

Ke 23.8. Klo 10-14

Pe 25.8. Klo 10-14

Harjoituspelit

1.9.  Lempo-Volley – VaLePa

6.9.  VaLePa – Hurrikaani

15.9. VaLePa – Loimu Pälkäne

16.9. Akaa-Volley – VaLePa

23.9. VaLePa – Hurrikaani

Kotiottelut

VaLePa 2023-2024

Passarit

#7 Mikko Esko (C)              03.09.1978    198 cm          Vexve

Mesko on joukkueen kokenut kapteeni. Hän on urallaan pelannut ulkomailla huippujoukkueissa 14 kautta ja Suomessakin ehtinyt otella 502 liigapeliä ja maaotteluja on takana 305. Mesko valittiin keväällä kuudennen kerran peräkkäin Mestaruusliiga tähdistön passariksi. Meskon taitavia suorituksia kannattaa tulla ihailemaan.

#5 Saku Tuomivaara          17.11.2002                         Telilän Sähkötyö Oy

Saku on vakuuttanut VaLePan johdon otteillaan Lempo-Volleyn 1-sarjajoukkueessa sekä myöhemmin Akaa-Volleyssa. Lahjakas Tuomivaara on asettanut uralleen selkeän kehittyä urallaan huippupassariksi. Saku valitsi VaLePan, koska hän katsoi, että VaLePan valmennuksessa ja Meskon rinnalla hänellä on parhaat mahdollisuudet kehittyä. 

Keskipelaajat

#8 Chase Direito USA           22.08.1999     200 cm           

Chase tulee Menlon yliopiston joukkueesta Suomeen aloittamaan ammattilaisuraansa Euroopassa. Hänellä on erinomainen ponnistusvoima ja on lupa odottaa näyttäviä hyökkäyksiä. VaLePan keskihyökkäysuhka on jälleen ensi kaudella vahva. 

#9 Jacob Ekman                 29.01.2002    210 cm          Boliden

Jacob Ekman oli suuri arvoitus viime kesänä, kun häntä tarjottiin VaLePaan keskitorjujaksi. Ennakkoon tiedettiin, että nuori, pitkä ruotsalainen esitti videolla lupaavia otteita. Silti kaikille oli yllätys, miten hyvät edellytykset hänellä on ja miten nopeasti hän kehittyi. Hienon kauden kruununa oli paikka Mestaruuliigan kauden tähdistössä. Jacob on kesän aikana pelannut ahkerasti beach volleyta ja on valmis aloittamaan toisen kauden VaLePassa.  

#16 Miro Leinonen            29.11.2000   205 cm          OP Satapirkka

Miro on Leinosen perheestä kolmas pelaaja, joka pukee pukkipaidan ylleen. Miro jätti nuoruudessaan yhden kauden väliin, kunnes innostui taas pelaamaan. Kannatti jatkaa, sillä Miro on ottanut selkeitä kehitysaskeleita ja lunasti paikkansa maajoukkueessa. VaLePalla on myös ensi kaudella vahva keskipelaajaosasto.

Yleispelaajat

#4 Aleksandar Andnovic   31.01.1997   197 cm          Länsi-Suomen Metsätilat

Aleksandar Andonovic on pääasiassa pelannut kotimaassaan Serbiassa, mutta viime kaudella hän edusti turkkilaista Istanbul BBSK-seuraa. Andonovic tuo joukkueeseen monipuolisuutta ja hyökkäysvoimaa. Hän on hyvä joukkuepelaaja, joka löytää nopeasti oman paikkansa joukkueessa.

#14 Gabriel Henrique Silva Franca         15.05.1996   195 cm

Brasilia on vuosikaudet ollut lentopallon huippumaa. On hienoa saada pelaaja tuosta lentopallokulttuurista. Tämä on Francalle neljäs kausi Brasilian ulkopuolella, joista yksi Espanjassa ja yksi Kroatiassa, joten sopeutuminen Sastamalaan on sujuvaa. Franca on fyysinen hyökkääjä, mutta on myös taitava vastaanottaja.

#10 Juho Kaunisto             24.06.1998   207 cm          Kalaneuvos

Juho on paluumuuttaja Belgiassa ja Hollannissa vietettyjen ammattilaisvuosien jälkeen. Ammattilaisvuodet ovat tuoneet mieheen urheilullisuutta. Ulottuvan Juhon ehdoton vahvuus on monipuolisuus, hän pystyy pelaamaan yleispelaajan lisäksi hakkurina tai keskipelaajana.

#11 Jiri Leinonen                04.04.2004    194 cm          Maanrakennus Torpo

Jiri on Rikala Volleyn kasvatti ja tunnettua Leinosen lentopallosukua. Isä Sami pelasi aikoinaan VaLePassakin ja isoisä Olavi oli Suomen ensimmäinen lentopalloammattilainen. Jiri on rohkeasti sopeutunut vanhempien pelureiden joukkoon ja pärjää ennakkoluulottomalla asenteella kentällä hyvin. Jiri tuo joukkueeseen kovaa yrittämistä ja iloa.

#17 Juho Turri                    20.07.2004   191 cm          Vammalan Väriaitta

Juho Turri on saanut lentopallo-oppinsa VaLePassa muun muassa Sauli Pappa Vainiomäen ja Arto Mäkisen opissa. Turri aloitti lentopallon jo 4-vuotiaana ja silloin hakkurina pelannut Jose Luis Martell oli hänelle suuri esikuva. Palo kehittyä Martellin jalanjäljissä on edelleen kova. Tulevalle kaudelle hän on asettanut tavoitteeksi kehittää vastaanottoa ja puolustuspelaamista.

Hakkurit

#1 Urpo Sivula                   15.03.1988    195 cm          Levorannan Autoliike

Upi on voittanut VaLePassa neljä mestaruutta. Kesäharjoittelu on sujunut hyvin ja Upi odottaa innolla uutta kautta uusien joukkuetovereiden kanssa. Upi pystyy huippu suorituksiin voimalla ja taidolla. Tiukat tilanteet innostavat Upin entistä parempiin suorituksiin. Ammattilaisvuodet Saksassa, Turkissa ja Italiassa ovat tuoneet hyvää kokemusta tiukkoihin peleihin.

#5 Joel Itänen                    07.08.2001   192 cm          Tilausliikenne Pekka Palmgren Oy

Joel aloitti lentopallon pelaamisen 6-vuotiaana Seinäjoella. Hän pelasi 1-sarjaa Lempo-Volleyssa ja nousi farmisopimuksen kautta Akaa-Volleyn liigamiehistöön. Joelin ennakkoluulottomat otteet hakkurina ovat vakuuttaneet ja on mielenkiintoista seurata, millaisia kehitysaskeleita hän ottaa tulevalla kaudella. Joel on tavoitteellinen sekä urheilussa että siviilielämässä. Hän opiskelee historiaa kolmatta kautta Tampereen yliopistossa. 

Libero

#2 Eetu Pennanen             18.09.1992    183 cm          Zarillo

Eetu on pelannut pitkän uran yleispelaajana. Vaikka pituutta lentopalloilijaksi on vain 183 cm, hän on ollut pelipaikallaan erinomainen ja pelannut maajoukkueessakin. Viime kaudella siirtyi pelaamaan liberona. Ensimmäisenä liberokautenaan hän voitti PROLibero pistekilpailun ja hänet valittiin Mestaruusliigan tähdistöön.

Valmennus ja huolto

Janne Kangaskokko           päävalmentaja

Janne on Mestaruusliigan menestynein valmentaja. Hänellä on päävalmentajana 3 kultaa ja 3 Suomen Cupin voittoa. Kakkosvalmentajana hän on voittanut 3 kultaa ja pelaajanakin 2 kultamitalia. Kaikkiaan Kangaskokko on ollut VaLePassa päävalmentajana 4 kautta ja sitä ennen kakkosvalmentajana 4 kautta

Miguel Ambrosio               Kakkosvalmentaja/fysioterapeutti

Miguel tule lentopallon suurmaasta Brasiliasta. Hän tuo tullessaan huipputietoa lentopalloilijoiden fysiikkavalmennuksesta sekä vammojen ennaltaehkäisystä ja kuntoutuksesta. Oman lentopallotaustansa vuoksi hän on myös iso apu joukkueen valmennuksessa.

Minttu Lehmus                  Tilastot

Minttu on aiemmin tehnyt tilastoja Karelian Hurmokselle. Nyt Sastamalaan muutos myötä hän tulee tekemään VaLePan tilastoja.  

Huoltaja                             Manu Soro

VaLePa-ikoni Manu saa aina pelien ennakkoesittelyssä suurimmat suosionosoitukset. Manu hoitaa huollon ammattitaidolla ja omalla rauhallisuudellaan ja huumorillaan auttaa osaltaan pelaajia niin otteluun valmistautumisessa kuin pelissäkin.

Manageri                           Hanna Arve-Talvitie

Hannan toimenkuva VaLePassa on erittäin laaja ja monipuolinen. Hanna on luonut erinomaiset kansalliset ja kansainväliset verkostot ja näistä on merkittävä hyöty joukkueen rakentamisessa. 

X