VaLePan joukkueella kaksi Covid19 -tartuntaa – kauden avauspeli siirtyy

VaLePa pelasi Mestarien liigan turnauksessa Romaniassa 22.-25.9.2020. Joukkue toimi tarkasti CEV:n ohjeiden mukaisesti. Turnausta varten muodostettiin ns. kupla, johon liittyivät tarkat ennakkotestaukset ja eristykset.

Joukkue palasi Helsinki-Vantaan lentokentälle perjantaina 25.9. ja koko joukkue sai testeissä negatiiviset tulokset. Tämän jälkeen joukkue on ollut ennalta sovitusti omaehtoisessa karanteenissa.

Kaksi joukkueen jäsentä alkoi oireilla maanantaina 28.9. ja he hakeutuivat uusiin testeihin. Torstaina 1.10. näille kahdelle pelaajalle tuli positiiviset testitulokset. Muilla joukkueen jäsenillä ei ole oireita.

Positiivisen testituloksen saaneet joukkueen kaksi jäsenet on määrätty eristykseen ja muu joukkue on omaehtoisessa karanteenissa 12.10. asti. Kauden ensimmäinen ottelu VaLePa-Etta siirtyy pelattavaksi myöhemmin sovittavana ajankohtana.

Lisätiedot: VaLePan toiminnanjohtaja Hanna Arve-Talvitie

hanna@valepa.fi
040 531 4595

X