SM-finaalin info

Aikataulu

Joukkueet on sijoitettu neljään kolmen joukkueen alkulohkoon välieräturnauksien tuloksien perusteella. Alkulohkojen voittajat pääsevät suoraan pelaamaan puolivälieriin ja lohkojen kakkoset ja kolmoset pelaavat vastakkain neljännesvälierissä pääsystä puolivälieriin sijoille 1-8.

Puolivälierävaiheessa on mukana vielä kahdeksan joukkuetta. Puolivälierien voittajat jatkavat välieriin sijoille 1-4. Välierien voittajat jatkavat otteluun sijoista 1 ja 2, häviäjät sijoista 3 ja 4. Kaikki sijoitukset pelataan.

Kaavio on tehty siten, että saman alkulohkon kaksi parasta joukkuetta eivät voi kohdata toisiaan uudestaan ennen finaaleja. Runkosarjan jälkeen pelatun A-vä- lierän kaksi parasta joukkuetta on sijoitettu kaaviossa A- ja B-lohkoon ja eivät täten voi kohdata toisiaan ennen finaaleja.

Kentät

Vareliuksen koulu
Kontionkatu 1
38200 Sastamala
Yhteyshenkilö:

Sylvään koulu
Ojansuunkatu 8
38200 Sastamala
Yhteyshenkilö:

Vexve Areena
Ratakatu 5
38210 Sastamala
Yhteyshenkilö:

Turnausorganisaatio

Turnausvastaava Hanna Arve-Talvitie p. 0405314595 toimisto@valepa.fi

Otteluohjelmat: Kaisu Polso p. 0400 910 327 kaisu.polso@lentopalloliitto.fi

Ruokailu: Marja Pajula 0505204224 

Saliolosuhteet: Hanna Arve-Talvitie toimisto@valepa.fi

Tuomarit; Juhani Lumme Alueen tuomarinimeäjä

Kirjurit:

Ensiapu ja turvallisuus 

Nettisivut ja tiedotus: Teemu Vesterinen toimisto@valepa.fi

Kahvio ja ruokailu

Ruokailut järjestetään pelikouluilla. Katsojia palvelevat kahviot kaikilla pelipaikoilla, joissa on myynnissä niin suolaista kuin makeaa, hedelmiä, virjoitusjuomia jne. Lisäksi Sastamalan keskustassa on monipuolinen ravintolavalikoima.

Aterialipukkeet jaetaan tilanneille joukkueille teknisen palaverin yhteydessä. 

Lauantai

lounas:                        broilerpasta
päivällinen: kinkkukiusaus

Sunnuntai

lounas:                        makaronilaatikko

Ruokailussa lisäksi salaatti, leipä, levite ja vesi/mehu juomana.

Majoitus

Scandic Hotels


Tarjoamme mielellämme joukkueille ja kannustusjoukoille  alennusta Scandic Eden Nokialle ja Tampereen Scandic hotelleihin 12.-14.4.2024  varauskoodilla EVNT. Varaukset tehdään osoitteessa scandichotels.fi

Majoittujat voivat valita mieleisensä huonetyypin sekä saada lisäalennusta maksaessaan varauksen heti varauksen yhteydessä.

Yksittäisen majoitusvarauksen peruutusehto riippuu majoittujan valitsemasta varaustyypistä. Varauksen vahvistamiseksi majoittujan tulee antaa hotellille voimassa olevat luottokorttitiedot.

Huoneet ovat varattavissa hotellin varaustilanteen mukaan viimeistään 10 päivää ennen saapumista.

Onko joukkueenne jo Scandic Sports-jäsen? Mikäli et ole vielä jäsen pääset liittymään tästä.

Scandic Friends-jäsenten kannattaa tarkistaa myös saatavilla olevat kanta-asiakastarjoukset.

Ellivuori Resort

Meillä nukut aina hyvin. Hotellin huoneet ja huoneistot ovat ravintolan läheisyydessä. Chaletit tarjoavat omaa rauhaa ja huvilat aitoa luksusta. Caravan-alue on erityisesti laskettelijoiden suosiossa. Meillä on mistä valita – löydä omasi!

Vammalan Seurahuone

Hotellimme sijaitsee aivan Vammalan keskustassa. Tarjoamme vieraidemme käyttöön 22 huonetta yhteensä n. 40 hengelle. Vastaanottomme sijaitsee toisessa kerroksessa ja on avoinna ravintolamme aukioloaikoina. Viihtyisien huoneidemme varusteluun kuuluu puhelin ja televisio. Jokaisessa huoneessa on oma kylpyhuone. Suurimmassa osassa huoneista on parkettilattia, joissain huoneissa on lisäksi parveke.

Liekonranta

Meille on helppo tulla! Talo sijaitsee rautatieasemaa vastapäätä 1,5 kilometrin keskustasta. Autoille löytyy lämpöpistokkeellisia paikkoja rauhalliselta sisäpihaltamme. Pyörien säilytys videovalvotulla sisäpihalla tai tarpeen vaatiessa lukollisessa ulkovarastossamme.Yläkerrasta löytyy kahdeksan sympaattista huonetta: yksi neljän hengen huone lisävuoteella, 6 kahden hengen huonetta ja yksi yhden hengen huone. Majoitustiloista löytyy myös yhteiskeittiö (jääkaappi, mikro, kahvin- ja vedenkeitin), sauna, iso lasitettu terassi, pyykinpesukone sekä kuivausrumpu.

Putiikkihotelli Pyynpesä

Huoneemme sopivat sekä yksinään majoittuville että pariskunnille ja perheille – huonevalikoimastamme voitte varata Teidän tarpeisiinne sopivan vaihtoehdon, huoneet eroavat hieman kooltaan sekä varustelultaan. ​Pientä luksusta kaipaaville tarjolla on myös saunalla, kylpyammeella ​ja parvekkeella varustettu sviitti. Mukana kulkevia eläinystäviä varten meillä on lisäksi yksi lemmikeille sallittu huone. Kaikista huoneistamme löytyy mm. astioita, hygieniatarvikkeita, jääkaappi, vedenkeitin, kahvia, teetä​ sekä WC ja suihku.

Murajan Tila

Murajan mökeillä vietät lomasi lähellä luontoa, rauhallisella paikalla Kiikoisjärven rannalla. Mökit sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien läheisyydessä, Porin ja Tampereen välillä, Sastamalan Kiikoisissa. Vuonna 2012 valmistuneet viihtyisät hirsimökit, Kastehelmi ja Lintukoto soveltuvat ympärivuotiseen käyttöön. Mökeillä on erilliset saunarakennukset ja yhteinen kylpytynnyri. Vuodepaikkoja on kummassakin mökissä 4+2, lisäksi kesäkaudella on mahdollisuus kahteen lisävuodepaikkaan.

Murajan tila on ennestään tuttu puutarhatuotannostaan. Sesonkiaikaan puutarhan kotimyynnissä on tilalla kasvatetut kauniit kesäkukat ja maukkaat tomaatit.

Tervetuloa viihtymään ja rentoutumaan Murajan mökeille ja nauttimaan puutarhan antimista Murajan tilalle!

X