D-pojat AM-pronssille

17.4.2018

Viime viikonloppuna pelattiin D-ikäisten AM-sarjan finaaliturnaukset Raisiossa. Valepa Musta on lähes koko kauden kisannut A-lohkossa ja varmistikin paikkansa kärkikahinoissa jo hyvissä ajoin. Valepa Punainen kiri loppukaudesta itsensä myös hienosti A-finaaliin.

Valepa Musta aloitti turnaukset vahvasti voittamalla ensimmäisenä päivänä LP-Kangasalan ja Salon viestin joukkueet selkein 2-0 lukemin (LP-K-Valepa 11-25,13-25 ja Valepa-Viesti 25-6, 25-18). Sunnuntain pelit vaativatkin kovempaa peliä. Puolivälierässä vastaan tuli LeJy musta, josta Valepa nappasi siistin 2-0 voiton melko selkein eräpistein (25-14,25-14). Välierässä vastassa oli Virtain Veikot. Ensimmäisen erän Virtain Veikot veivät eräpistein 25-18. Toisessa erässä Valepa taisteli tosissaan, mutta tiukka taisto päätyi Valepan tappioon 26-24. Pronssiotteluun saatiin vastaan Tamperelainen Raiskun joukkue. Valepan pojat näyttivät taistelutahtonsa ja veivät pelistä voiton kotiin melko selkein lukemin 14-25, 17-25. Valepa Musta siis pääsi pokkaamaan pronssimitalit komean kauden päätteeksi. Joukkuetta on ansiokkaan jämäkästi valmentanut Juha Kortesuo.

Valepa Punainen sijoittui 26 joukkueen sarjassa sijalle 12. Hieno suoritus tämäkin. Ensi kaudelle uudet kujeet ja tavoitteet. Tämä nuorempien poikien joukkue on kehittynyt paljon kuluneen kauden aikana. Vielä pikkuhiomista, niin eiköhän ensi vuonna hekin pääse pokkaamaan mitalin 🙂

Molemmat joukkueet katsovat jo kohti alkukesän kohokohtaa, Powercupia. Kesäkuussa Kuopion suunnalla pidetään hauskaa ja pidetään Valepan lippu korkealla!


(Kuva: Satu Kunnari)

Linkki tulospalveluun

Takaisin