D-pojat 2017-2018

11.11.2017

Valepan D-pojat koostuu 2017-2018 -kaudella -05 ja -06 syntyneistä pojista. Pelaajia on tällä hetkellä yhteensä 13. Pojat pelaavat kahdella joukkueella Lounais-Suomen aluemestaruussarjassa. Joukkueet ovat jaettu ikävuoden mukaiset. Vanhemmat D-pojat hiovat viime vuoden kuvioita ja nuoremmat aloittivat neljällä pelaajalla pelaamisen tällä kaudella.

D-pojat sulautettiin yhdeksi harjoittelevaksi tiimiksi. Treenit pidetään sunnuntaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin. Päävalmentajan vastuun kantaa Juha Kortesuo. Hänen vastuullaan on erityisesti -05 pojat. -06 poikia valmentaa Jari Lahtinen, apunaan Sami Heikkilä. Liigavahvistuksena valmennustiimissä toimii lentopallokonkari Olli Kunnari.

​Tämän kauden tavoitteena on poikien yksilötaitojen kehittäminen ja perustekniikoiden hiominen. Kaudella harjoitellaan vastuunottamista ja kehitetään vuorovaikutusta pelitilanteissa. Liikkuvuuden kehittäminen kuuluu myös kauden tavoitteisiin.

Joukkueen toiminnassa on aktiivisesti mukana pelaajien vanhempia. Heidän apunsa on ensiarvoisen tärkeää mm. turnausten järjestämisessä ja varainhankinnassa sekä tietenkin ”kuljeta-kustanna-kannusta”-ajatuksen mukaisessa tukemisessa.

Tavoitteena on säilyttää poikien innostus lentopalloa kohtaan ylläpitämällä joukkueen hyvää fiilistä. Vaikka pelit pelataan sata lasissa, muistetaan samalla hauskanpito ja yhdessä olo 🙂

Takaisin